0
Winkelwagen
€ 0,00

Gratis verzonden boven de € 350

NIEUW: Little Greene Verf!

2 échte winkels! Kom langs!

Mark Alexander Stoffen Collectie


De interieurstoffen collectie van Mark Alexander zijn prachtig om te zien. Mark Alexander is onderdeel van ‘The Romo Group’ en biedt zeer originele en exclusieve stoffen. Eclectisch in stijl en van een zeer uitzonderlijke natuurlijke kwaliteit. 

Het van oorsprong Engelse bedrijf ontwerpt en levert over de hele wereld interieur-, meubelstoffen en behang. Mark Alexander streeft ernaar om innovatief te zijn in zijn ontwerpen en niet te herhalen. Kasjmier, zijde, linnen en wol zijn regelmatig terug te vinden in zijn stoffencollectie. 

Een uniek kleurenpalet; Elk ontwerp is gebaseerd op subtiele, natuurlijke tinten, zachte tinten en aardse tinten met af en toe intensere kleuren zoals Indigo, Soft Aqua en Cinnabar Red. Mark Alexander is een merk voor interieurs met een discrete en elegante stijl.

Onder The Romo Group vallen de volgende zes merken, elk met een eigen uniek karakter: Romo, Black Editon, Kirkby Design, Mark Alexander, Villa Nova en Zinc Textile. 
 

Stoffenstalen in onze winkel

De stoffencollectie van Mark Alexander is zeer uiteenlopend. Dit stoffenhuis heeft stof in huis geschikt voor het maken van gordijn- en meubelstoffen, waarmee u banken en stoelen prachtig laat bekleden. 

Kom naar onze woonwinkel, waar we u als officiële Mark Alexander dealer met plezier de collectie tonen. In onze winkel is een zeer uitgebreide collectie te bekijken, bekijk de stalenboeken zodat u de stof in het echt kunt zien een aanraken. 
 
Via de mail geven wij geen offertes af, uitsluitend in de winkel te bekijken en bestellen.
Copyright 2017 - Luxury By Nature