0
Winkelwagen
€ 0,00

Winkel di t/m zondag geopend

Bestel Little Greene verf online

Ook voor interieurprojecten

Kirkby Design Stoffen Collectie


De interieurstoffen collectie van Kirkby Design zijn eigentijds, met een goed gebalanceerd kleurenpalet. Kirkby Design is onderdeel van ‘The Romo Group’ en biedt zeer moderne stoffen.

Het van oorsprong Engelse bedrijf ontwerpt en levert over de hele wereld interieur-, meubelstoffen en behang. Kirkby Design
is in 2009 gelanceerd en sinsdien een stoffenmerk die de essentiele basis vormt voor interieurontwerpers en meubelfabrikanten. 

Een opvallend kenmerk van Kirkby Design is het unieke kleurenpalet, dat bestaat uit neutrale kleuren, afgewisseld met modieuze tinten zoals oranje, magenta en kobaltblauw.

Onder The Romo Group vallen de volgende zes merken, elk met een eigen uniek karakter: Romo, Black Editon, Kirkby Design, Mark Alexander, Villa Nova en Zinc Textile. 
 

Stoffenstalen in onze winkel

De stoffencollectie van Kirkby Design is zeer uiteenlopend. Dit stoffenhuis heeft stof in huis geschikt voor het maken van gordijn- en meubelstoffen, waarmee u banken en stoelen prachtig laat bekleden. 

Kom naar onze woonwinkel, waar we u als officiële Kirkby Design dealer met plezier de collectie tonen. In onze winkel is een zeer uitgebreide collectie te bekijken, bekijk de stalenboeken zodat u de stof in het echt kunt zien een aanraken. 
 
Via de mail geven wij geen offertes af, uitsluitend in de winkel te bekijken en bestellen.
Copyright 2017 - Luxury By Nature