0
Winkelwagen
€ 0,00

Mooiste collectie behang en stoffen

Bestel Little Greene Verf Online

2 échte winkels! Kom langs!

Gancedo Stoffen Collectie


De interieurstoffen collectie van Gancedo zijn zeer rijk en elegant te nomen. Het van oorsprong Spaanse bedrijf ontwerpt en levert over de hele wereld interieur-, meubelstoffen en behang. Jose Gancedo richtte in 1945 samen met zijn broer Bernado een winkel in voor decoratieve stoffen. In een na-oorlogse samenleving was Gancedo in staat om kwalitatieve stoffen te produceren en te importeren. Het was al snel een succes en de tweede winkel opende in na Barcelona, nu in Madrid. in 1969 werd de stofontwerpstudio opgericht, vanaf dat moment werd Gancedo een textielredacteur die originele collecties ontwikkelde voor elk seizoen. 
 

Stoffenstalen in onze winkel

De stoffencollectie van Gancedo is zeer uiteenlopend. Dit stoffenhuis heeft stof in huis geschikt voor het maken van gordijn- en meubelstoffen, waarmee u banken en stoelen prachtig laat bekleden. 

Kom naar onze woonwinkel, waar we u als officiële Gancedo dealer met veel plezier de collectie tonen. In onze winkel is een zeer uitgebreide stoffencollectie te bewonderen, bekijk de stalenboeken zodat u de stof in het echt kunt zien een aanraken. 
 
Via de mail geven wij geen offertes af, uitsluitend in de winkel te bekijken en bestellen. Wij zien uw graag in onze woonwinkel te IJburg. 
Copyright 2017 - Luxury By Nature