0
Winkelwagen
€ 0,00

V.a. € 35 GRATIS Verzending Benelux

Bestel Little Greene Verf Online

2 échte winkels! Kom langs!

GP & J Baker Stoffen (gordijn- en meubelstoffen)

GP & J Baker Stoffen ontdekt u bij ons in de winkel. GP & J Baker is hofleverancier sinds 1982 van het Britse koningshuis. GP & J Baker heeft een internationale reputatie voor het leveren van prachtige stoffen en wandbekleding waarbij kwaliteit en creatieve innovatie hoog in het vaandel staat. Het bedrijf is in 1884 opgericht door twee ondernemende broers. In de huidige collectie zijn verbluffende vertalingen van ontwerpen uit het archief te vinden zoals speciale signature prints, weefsels en borduurwerken. GP & J Baker geeft een unieke en stijlvolle sfeer aan zowel traditionele klassieke interieurs als moderne interieurs.GP & J Baker Stoffen Collectie

Van de stoffen van GP & J Baker kunt u prachtige gordijnen laten maken, meubels mee laten bekleden of kussens laten maken. De stoffen zijn een lust voor het oog en geven direct sfeer aan uw interieur. Het zijn echte innovators op het gebied van stoffen. Kom naar onze woonwinkel te Amsterdam IJburg om het assortiment te bekijken. 

GP en J Baker produceren al meer dan een eeuw prachtige stoffen voor de interieurmarkt. Veel van de print- en weave-ontwerpen in de collectie komen uit het privé-textielarchief en zijn in een nieuw jasje gestoken.  Kleurenpaletten van vandaag zijn gecombineerd met hun unieke signature. GP & J Baker-stoffen zijn te koop in onze winkel.
 

GP & en J Baker stoffen zijn ontworpen als aanvulling op het designerbehang en zijn bij ons verkrijgbaar. 

GP & J Baker Stoffen ontdekt u bij ons. 


Copyright 2017 - Luxury By Nature