ELITIS Stoffen Collectie


De interieurstoffen collectie van ELITIS is een begrip. Geniet van de meest creatieve dessins en toegepaste materialen. Van zijde en linnen, tot katoen en meer. 

De collectie ELITIS stoffen is zeer uiteenlopend. Dit Franse stoffenhuis heeft stof in huis geschikt voor het maken van kussens en spreien. Maar ook gordijnstoffen en meubelstoffen, waarmee u banken en stoelen mee kunt laten bekleden. 

Behalve voor ELITIS fabric, kunt u bij ons ook voor ELITIS behang terecht. 

We heten u van harte welkom in onze behangwinkel en stoffen winkel, waar we u als officiële ELITIS dealer met plezier de collectie tonen. Ook kunt u in onze winkel in Amsterdam terecht voor een offerte. 

Wij zijn ELITIS Dealer voor Nederland en vinden het leuk dat deze bijzondere collectie ook zo populair is in België.


...

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Beoordeling

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman van Luxury By Nature te Amsterdam. Ik ben interieurontwerper en bezoek voor mijn werk en interieurprojecten veel internationale woonbeurzen en meubelbeurzen.
 
Van al het moois dat ik tegenkom stel ik met grote zorg een bijzondere collectie samen van luxe woonaccessoires, lampen en exclusieve meubels. Deze interieur collectie is zowel te bewonderen in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg, als ook in onze online interieur webshop.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor luxe behang, mooie gordijnstoffen / rambekleding. En staat er in de woonwinkel altijd iemand voor u klaar met de nodige ervaring, om u te adviseren of een interieurontwerp te maken. Met elkaar creëren we samen een totaalplaatje en denken wij mee over de te gebruiken materialen, kleuren en meubelen voor een mooi passend geheel.

Ziet u wat moois online, maar wilt u het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg. 
 

Vriendelijke groet,


 
Edwin Huisman

Contact

Luxury By Nature.nl

 Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

 E-mail: 
 info@luxurybynature.nl

Adres:
 IJburglaan 1393
 1087 KH  AMSTERDAM

Openingstijden
 Vr: 10.00 - 18.00
 Za: 10.00 - 18.00
 Zo: 12.00 - 17.00 

  

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel