0
Winkelwagen
€ 0,00

Mooiste collectie behang en stoffen

Bestel Little Greene Verf Online

2 échte winkels! Kom langs!

Designs of the Time Stoffen Collectie


De interieurstoffen collectie van Designs of the Time zijn modern en eigentijds te noemen. Het van oorsprong Belgische bedrijf laat zich niet langer begrenzen door de Benelux maar levert over de hele wereld. Puylaert mag dan al drie generaties lang bekend zijn in het interieur, eind jaren '90 liet hij een bedrijfspand optrekken dat meteen de start van een nieuw tijdpern inluidde.  

Keer op keer weet Puyaert zich te omringen met een goede selecte importeurs die net als hij zelf gepassioneerd zijn door kleur, materie en de evolutie. Dat zijn passie aanstelijk werkt is een ding dat zeker is. 
 

Stoffenstalen in onze winkel

De stoffencollectie van Designs of the Time is uiteenlopend. Dit stoffenhuis heeft stof in huis geschikt voor het maken van gordijn- en meubelstoffen, waarmee u banken en stoelen prachtig laat bekleden. 

Kom naar onze woonwinkel, waar we u als officiële Designs of the Time dealer met veel plezier de collectie tonen. In onze winkel is een zeer uitgebreide stoffencollectie te bewonderen, bekijk de stalenboeken zodat u de stof in het echt kunt zien een aanraken. 
 
Via de mail geven wij geen offertes af, uitsluitend in de winkel te bekijken en bestellen. Wij zien uw graag in onze woonwinkel te IJburg. 
Copyright 2017 - Luxury By Nature