0
Winkelwagen
€ 0,00

Verzendkosten NL € 2,95 / BE € 7,50

180 behangcollecties én stofstalen!

Winkel wo, do, vr, za én zo open!

Wonen / Gordijnen / Gordijn- en Bekledingstoffen /

Designers Guild Stoffen

Designers Guild Stoffen Voor Gordijnen en Meubels


De Designers Guild stoffen voor het interieur zijn inmiddels een begrip in Nederland en ver daarbuiten. Tricia Guild startte in 1970 Designers Guild. Ruim 40 jaar later is Designers Guild uitgegroeid tot een veelomvattend lifestylemerk. De collectie omvat naast behang ook interieur stoffen, waaronder een uitgebreide basiscollectie ‘Essentials’. Designers Guild blinkt uit in het combineren van hoogwaardige materialen in prachtige, en altijd verrassende, kleurencombinaties.

Bij Luxury By Nature kunt u o.a. terecht voor Designers Guild meubelstoffen, als ook voor stof geschikt voor het maken van gordijnen. Kussens en spreien. 

In onze interieurwinkel te Amsterdam laten we u graag met de stoffen van Tricia Guild kennismaken. Ook kunnen we u helpen met uw stofferings project. Of het nu gaat om oude meubels of nieuwe meubels die u met Designers Guild wilt laten bekleden. Wij zijn dealer en helpen u graag. Ontdek Designers Guild Stoffen hier. 


Beoordelingen

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman van Luxury By Nature te Amsterdam. Ik ben interieurontwerper en bezoek voor mijn werk veel internationale beurzen.

Van al het moois dat ik tegenkom stel ik met grote zorg een bijzondere collectie luxe woonaccessoires, lampen en exclusieve meubelen samen. Deze collectie is zowel te bewonderen in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg als in onze online shop.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor luxe behang en mooie interieur stoffen. En staat er in onze meubelwinkel altijd iemand voor u klaar met de nodige ervaring om u te adviseren of een interieurontwerp te maken. Samen creëren we een totaalplaatje en denken wij mee over de te gebruiken materialen, kleuren en luxe meubelen voor een mooi passend geheel. Ziet u wat moois maar wilt u het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze interieurwinkel te Amsterdam IJburg. 

Vriendelijke groet,Contact

Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

Adres:
IJburglaan 1393
1087 KH AMSTERDAM

Openingstijden

Woensdag: 10 - 18 uur
Donderdag: 10 - 18 uur
Vrijdag: 10- 18 uur
Zaterdag: 10 - 18 uur
Zondag: 12 - 17 uur

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Copyright 2017 - Luxury By Nature
Nieuw toegevoegd aan ons assortiment:

Fornasetti behang 2018