Designers Guild Stoffen Voor Gordijnen en Meubels


De Designers Guild stoffen voor het interieur zijn inmiddels een begrip in Nederland en ver daarbuiten. Tricia Guild startte in 1970 Designers Guild. Ruim 40 jaar later is Designers Guild uitgegroeid tot een veelomvattend lifestylemerk. De collectie omvat naast behang ook interieur stoffen, waaronder een uitgebreide basiscollectie ‘Essentials’. Designers Guild blinkt uit in het combineren van hoogwaardige materialen in prachtige, en altijd verrassende, kleurencombinaties.

Bij Luxury By Nature kunt u o.a. terecht voor Designers Guild meubelstoffen, als ook voor stof geschikt voor het maken van gordijnen. Kussens en spreien. 

In onze interieurwinkel te Amsterdam laten we u graag met de stoffen van Tricia Guild kennismaken. Ook kunnen we u helpen met uw stofferings project. Of het nu gaat om oude meubels of nieuwe meubels die u met Designers Guild wilt laten bekleden. Wij zijn dealer en helpen u graag. Ontdek Designers Guild Stoffen hier. 

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Beoordeling

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman van Luxury By Nature te Amsterdam. Ik ben interieurontwerper en bezoek voor mijn werk en interieurprojecten veel internationale woonbeurzen en meubelbeurzen.
 
Van al het moois dat ik tegenkom stel ik met grote zorg een bijzondere collectie samen van luxe woonaccessoires, lampen en exclusieve meubels. Deze interieur collectie is zowel te bewonderen in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg, als ook in onze online interieur webshop.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor luxe behang, mooie gordijnstoffen / rambekleding. En staat er in de woonwinkel altijd iemand voor u klaar met de nodige ervaring, om u te adviseren of een interieurontwerp te maken. Met elkaar creëren we samen een totaalplaatje en denken wij mee over de te gebruiken materialen, kleuren en meubelen voor een mooi passend geheel.

Ziet u wat moois online, maar wilt u het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg. 
 

Vriendelijke groet,


 
Edwin Huisman

Contact

Luxury By Nature.nl

 Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

 E-mail: 
 info@luxurybynature.nl

Adres:
 IJburglaan 1393
 1087 KH  AMSTERDAM

Openingstijden
 Vr: 10.00 - 18.00
 Za: 10.00 - 18.00
 Zo: 12.00 - 17.00 

  

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel