0
Winkelwagen
€ 0,00

Verzendkosten NL € 2,95 / BE € 7,50

180 behangcollecties én stofstalen!

Iedere wo, do, vr, za én zo geopend!

Wonen / Gordijnen / Gordijn- en Bekledingstoffen /

Designers Guild Stoffen

Designers Guild Stoffen Voor Gordijnen en Meubels


De Designers Guild stoffen voor het interieur zijn inmiddels een begrip in Nederland en ver daarbuiten. Tricia Guild startte in 1970 Designers Guild. Ruim 40 jaar later is Designers Guild uitgegroeid tot een veelomvattend lifestylemerk. De collectie omvat naast behang ook interieur stoffen, waaronder een uitgebreide basiscollectie ‘Essentials’. Designers Guild blinkt uit in het combineren van hoogwaardige materialen in prachtige, en altijd verrassende, kleurencombinaties.

Bij Luxury By Nature kunt u o.a. terecht voor Designers Guild meubelstoffen, als ook voor stof geschikt voor het maken van gordijnen. Kussens en spreien. 

In onze interieurwinkel te Amsterdam laten we u graag met de stoffen van Tricia Guild kennismaken. Ook kunnen we u helpen met uw stofferings project. Of het nu gaat om oude meubels of nieuwe meubels die u met Designers Guild wilt laten bekleden. Wij zijn dealer en helpen u graag. Ontdek Designers Guild Stoffen hier. 

Beoordelingen

Spacer

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman, van Luxury By Nature te  Amsterdam, en ik ben interieurontwerper. Voor mijn werk bezoek ik veel internationale beurzen.

Van al het moois dat ik tegenkom heb ik voor mijn online woonwinkel met de grootste zorg een bijzondere collectie luxe woonaccessoires samengesteld.

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor behang, stoffen en meubelen. Ziet u wat moois, maar u wilt het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze winkel.

Hebt u een vraag? Of staat wat u zoekt er niet bij? Neem gerust vrijblijvend contact met me op.

Vriendelijke groet,

Contact

Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

Adres:
IJburglaan 1393
1087 KH AMSTERDAM

Openingstijden
Woensdag: 11 - 17 uur
Donderdag: 11 - 17 uur
Vrijdag: 10 - 18 uur
Zaterdag: 10 - 18 uur
Zondag: 12 - 17 uur

Feestdagen openingstijden
Zo 24 dec:    12 - 16 uur
Ma 25 dec:   gesloten
Di 26 dec:    gesloten
Wo 27 dec:  gesloten
Do 28 dec:   gesloten
Vri 29 dec:   10 - 18
Za 30 dec:   10 - 18
Zo 31 dec:   gesloten
Ma 1 jan:     gesloten

Let op: Wees op tijd en bestel begin december uw gewenste behang en stoffen om de producten voor de feestdagen in huis te hebben! Veel bedrijven zijn namelijk gesloten in deze periode. 

Copyright 2017 - Luxury By Nature