0
Winkelwagen
€ 0,00

Verzendkosten NL € 2,95 / BE € 7,50

180 behangcollecties én stofstalen!

Iedere wo, do, vr, za én zo geopend!

Wonen / Gordijnen / Gordijn- en Bekledingstoffen /

Calvin Klein Home Interieurstoffen

Calvin Klein Home Interieurstoffen CollectieDe bekende Amerikaanse fashion designer Calvin Klein heeft ook een eigen interieur lijn, genaamd Calvin Klein Home. Een collectie met prachtige stoffen, geschikt om uw woning mee aan te kleden. 

In onze woonwinkel kunt u terecht voor de collectie Calvin Klein Home Quartzite. Een capsule collectie waarin de mooiste interieurstoffen zijn verzameld van afgelopen 20 jaar. Bestaande uit gordijnstoffen, meubelstoffen en stoffen geschikt voor het (laten) maken van bed spreien. 
 

Over de collectie Calvin Klein Home Quartzite


De collectie Calvin Klein Home Quartzite viert de tijdloze aantrekkingskracht van het moderne leven. Het is een capsule collectie die de afgelopen 20 jaar overziet. Met interieurstoffen geschikt voor het bekleden van meubels, gordijnstoffen en stoffen geschikt voor het (laten) maken van bed spreien.

Elke stof uit deze bijzondere collectie heeft een neutraal palet met een uniek design, vol met details. Van linnen stoffen, voorzien van met de hand geborduurde details. Tot aan suède stoffen, geschikt voor het maken van tapijten.

Daarnaast omvat de collectie ook interieurstoffen in rustgevende grijstinten, zeer subtiel en zeer geschikt voor het maken van beddengoed.

De stoffen in deze collectie zijn geschikt voor gordijnen, stoffering en spreien. En we hebben vakmensen die alles kan voor u maken.
 

Calvin Klein Home dealer


Wij zijn Calvin Klein Home stoffen dealer in stoffen en laten u in onze winkel graag kennismaken met deze unieke collectie. 


Discover Calvin Klein Home FabricsThe 20th Anniversary Collection - Calvin Klein Home created a capsule collection: Calvin Klein Home Quartzite. A collection that includes product from the past 20 years and new introductions that celebrate the timeless appeal of modern living.

Each product is united through a neutral palette with unique design details, from linen fabrics with hand-embroidered details, to suede-bordered collection rugs and delicately hand drawn bedding in soothing grey tones.

The fabrics in this collection are suitable for drapery, upholstery and bedspreads. And we have skilled craftsmen who can make anything for you. 

We are Calvin Klein Home dealer in fabrics, and love to show you this collection in our showroom. 

Beoordelingen

Spacer

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman, van Luxury By Nature te  Amsterdam, en ik ben interieurontwerper. Voor mijn werk bezoek ik veel internationale beurzen.

Van al het moois dat ik tegenkom heb ik voor mijn online woonwinkel met de grootste zorg een bijzondere collectie luxe woonaccessoires samengesteld.

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor behang, stoffen en meubelen. Ziet u wat moois, maar u wilt het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze winkel.

Hebt u een vraag? Of staat wat u zoekt er niet bij? Neem gerust vrijblijvend contact met me op.

Vriendelijke groet,

Contact

Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

Adres:
IJburglaan 1393
1087 KH AMSTERDAM

Openingstijden
Woensdag: 11 - 17 uur
Donderdag: 11 - 17 uur
Vrijdag: 10 - 18 uur
Zaterdag: 10 - 18 uur
Zondag: 12 - 17 uur

Feestdagen openingstijden
Zo 24 dec:    12 - 16 uur
Ma 25 dec:   gesloten
Di 26 dec:    gesloten
Wo 27 dec:  gesloten
Do 28 dec:   gesloten
Vri 29 dec:   10 - 18
Za 30 dec:   10 - 18
Zo 31 dec:   gesloten
Ma 1 jan:     gesloten

Let op: Wees op tijd en bestel begin december uw gewenste behang en stoffen om de producten voor de feestdagen in huis te hebben! Veel bedrijven zijn namelijk gesloten in deze periode. 

Copyright 2017 - Luxury By Nature