0
Winkelwagen
€ 0,00

Verzendkosten NL € 2,95 / BE € 7,50

180 behangcollecties én stofstalen!

Winkel wo, do, vr, za én zo open!

Wonen / Gordijnen / Gordijn- en Bekledingstoffen /

Calvin Klein Home Interieurstoffen

Calvin Klein Home Interieurstoffen CollectieDe bekende Amerikaanse fashion designer Calvin Klein heeft ook een eigen interieur lijn, genaamd Calvin Klein Home. Een collectie met prachtige stoffen, geschikt om uw woning mee aan te kleden. 

In onze woonwinkel kunt u terecht voor de collectie Calvin Klein Home Quartzite. Een capsule collectie waarin de mooiste interieurstoffen zijn verzameld van afgelopen 20 jaar. Bestaande uit gordijnstoffen, meubelstoffen en stoffen geschikt voor het (laten) maken van bed spreien. 
 

Over de collectie Calvin Klein Home Quartzite


De collectie Calvin Klein Home Quartzite viert de tijdloze aantrekkingskracht van het moderne leven. Het is een capsule collectie die de afgelopen 20 jaar overziet. Met interieurstoffen geschikt voor het bekleden van meubels, gordijnstoffen en stoffen geschikt voor het (laten) maken van bed spreien.

Elke stof uit deze bijzondere collectie heeft een neutraal palet met een uniek design, vol met details. Van linnen stoffen, voorzien van met de hand geborduurde details. Tot aan suède stoffen, geschikt voor het maken van tapijten.

Daarnaast omvat de collectie ook interieurstoffen in rustgevende grijstinten, zeer subtiel en zeer geschikt voor het maken van beddengoed.

De stoffen in deze collectie zijn geschikt voor gordijnen, stoffering en spreien. En we hebben vakmensen die alles kan voor u maken.
 

Calvin Klein Home dealer


Wij zijn Calvin Klein Home stoffen dealer in stoffen en laten u in onze winkel graag kennismaken met deze unieke collectie. 


Discover Calvin Klein Home FabricsThe 20th Anniversary Collection - Calvin Klein Home created a capsule collection: Calvin Klein Home Quartzite. A collection that includes product from the past 20 years and new introductions that celebrate the timeless appeal of modern living.

Each product is united through a neutral palette with unique design details, from linen fabrics with hand-embroidered details, to suede-bordered collection rugs and delicately hand drawn bedding in soothing grey tones.

The fabrics in this collection are suitable for drapery, upholstery and bedspreads. And we have skilled craftsmen who can make anything for you. 

We are Calvin Klein Home dealer in fabrics, and love to show you this collection in our showroom. 


Beoordelingen

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman van Luxury By Nature te Amsterdam. Ik ben interieurontwerper en bezoek voor mijn werk veel internationale beurzen.

Van al het moois dat ik tegenkom stel ik met grote zorg een bijzondere collectie luxe woonaccessoires, lampen en exclusieve meubelen samen. Deze collectie is zowel te bewonderen in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg als in onze online shop.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor luxe behang en mooie interieur stoffen. En staat er in onze meubelwinkel altijd iemand voor u klaar met de nodige ervaring om u te adviseren of een interieurontwerp te maken. Samen creëren we een totaalplaatje en denken wij mee over de te gebruiken materialen, kleuren en luxe meubelen voor een mooi passend geheel. Ziet u wat moois maar wilt u het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze interieurwinkel te Amsterdam IJburg. 

Vriendelijke groet,Contact

Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

Adres:
IJburglaan 1393
1087 KH AMSTERDAM

Openingstijden

Woensdag: 10 - 18 uur
Donderdag: 10 - 18 uur
Vrijdag: 10- 18 uur
Zaterdag: 10 - 18 uur
Zondag: 12 - 17 uur

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Copyright 2017 - Luxury By Nature
Nieuw toegevoegd aan ons assortiment:

Fornasetti behang 2018