Calvin Klein Home Interieurstoffen CollectieDe bekende Amerikaanse fashion designer Calvin Klein heeft ook een eigen interieur lijn, genaamd Calvin Klein Home. Een collectie met prachtige stoffen, geschikt om uw woning mee aan te kleden. 

In onze woonwinkel kunt u terecht voor de collectie Calvin Klein Home Quartzite. Een capsule collectie waarin de mooiste interieurstoffen zijn verzameld van afgelopen 20 jaar. Bestaande uit gordijnstoffen, meubelstoffen en stoffen geschikt voor het (laten) maken van bed spreien. 
 

Over de collectie Calvin Klein Home Quartzite


De collectie Calvin Klein Home Quartzite viert de tijdloze aantrekkingskracht van het moderne leven. Het is een capsule collectie die de afgelopen 20 jaar overziet. Met interieurstoffen geschikt voor het bekleden van meubels, gordijnstoffen en stoffen geschikt voor het (laten) maken van bed spreien.

Elke stof uit deze bijzondere collectie heeft een neutraal palet met een uniek design, vol met details. Van linnen stoffen, voorzien van met de hand geborduurde details. Tot aan suède stoffen, geschikt voor het maken van tapijten.

Daarnaast omvat de collectie ook interieurstoffen in rustgevende grijstinten, zeer subtiel en zeer geschikt voor het maken van beddengoed.

De stoffen in deze collectie zijn geschikt voor gordijnen, stoffering en spreien. En we hebben vakmensen die alles kan voor u maken.
 

Calvin Klein Home dealer


Wij zijn Calvin Klein Home stoffen dealer in stoffen en laten u in onze winkel graag kennismaken met deze unieke collectie. 


Discover Calvin Klein Home FabricsThe 20th Anniversary Collection - Calvin Klein Home created a capsule collection: Calvin Klein Home Quartzite. A collection that includes product from the past 20 years and new introductions that celebrate the timeless appeal of modern living.

Each product is united through a neutral palette with unique design details, from linen fabrics with hand-embroidered details, to suede-bordered collection rugs and delicately hand drawn bedding in soothing grey tones.

The fabrics in this collection are suitable for drapery, upholstery and bedspreads. And we have skilled craftsmen who can make anything for you. 

We are Calvin Klein Home dealer in fabrics, and love to show you this collection in our showroom. 

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Beoordeling

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman van Luxury By Nature te Amsterdam. Ik ben interieurontwerper en bezoek voor mijn werk en interieurprojecten veel internationale woonbeurzen en meubelbeurzen.
 
Van al het moois dat ik tegenkom stel ik met grote zorg een bijzondere collectie samen van luxe woonaccessoires, lampen en exclusieve meubels. Deze interieur collectie is zowel te bewonderen in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg, als ook in onze online interieur webshop.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor luxe behang, mooie gordijnstoffen / rambekleding. En staat er in de woonwinkel altijd iemand voor u klaar met de nodige ervaring, om u te adviseren of een interieurontwerp te maken. Met elkaar creëren we samen een totaalplaatje en denken wij mee over de te gebruiken materialen, kleuren en meubelen voor een mooi passend geheel.

Ziet u wat moois online, maar wilt u het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg. 
 

Vriendelijke groet,


 
Edwin Huisman

Contact

Luxury By Nature.nl

 Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

 E-mail: 
 info@luxurybynature.nl

Adres:
 IJburglaan 1393
 1087 KH  AMSTERDAM

Openingstijden
 Vr: 10.00 - 18.00
 Za: 10.00 - 18.00
 Zo: 12.00 - 17.00 

  

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel