0
Winkelwagen
€ 0,00

Winkel di t/m zondag geopend

Bestel Little Greene verf online

Ook voor interieurprojecten

Black Edition Stoffen Collectie


De interieurstoffen collectie van Black Edition zijn zeer luxe en eigentijds te noemen. Black Edition is onderdeel van ‘The Romo Group’. Het van oorsprong Engelse bedrijf ontwerpt en levert over de hele wereld interieur-, meubelstoffen en behang. Black Edition ontwerpt exclusieve collecties doordrenkt met rijke, eigentijdse elegantie. Verfijnde texturen, innovatieve weeftechnieken en ambachtelijke effecten met een zeer visionair kleurenpalet. 

Onder The Romo Group vallen de volgende zes merken, elk met een eigen uniek karakter: Romo, Black Editon, Kirkby Design, Mark Alexander, Villa Nova en Zinc Textile. 
 

Stoffenstalen in onze winkel

De stoffencollectie van Black Edition is zeer uiteenlopend. Dit stoffenhuis heeft stof in huis geschikt voor het maken van gordijn- en meubelstoffen, waarmee u banken en stoelen prachtig laat bekleden. 

Kom naar onze woonwinkel, waar we u als officiële Black Edition dealer met veel plezier de collectie tonen. In onze winkel is een zeer uitgebreide stoffencollectie te bewonderen, bekijk de stalenboeken zodat u de stof in het echt kunt zien een aanraken. 
 
Via de mail geven wij geen offertes af, uitsluitend in de winkel te bekijken en bestellen. Wij zien uw graag in onze woonwinkel te IJburg. 
Copyright 2017 - Luxury By Nature