Bed & Bad /

Slabbinck

Bedtextiel: Slabbinck 


Slabbinck Home Creations Bedtextiel staat garant voor dekbedovertrekken en lakens van absolute topklasse. Nergens ter wereld wordt zo'n exclusief, hoogstaand bedtextiel, badtextiel en tafellinnen vervaardigd als in de kunstateliers van de familie Slabbinck in Brugge. 

Het meeste van het bedtextiel wordt geweven uit Egyptisch katoen: een zeer duurzaam en bovendien heerlijk zacht materiaal. De sierlijke designs passen in ieder stijlvol slaapkamerinterieur. 

Het gebruik van hoogkwalitatieve natuurmaterialen zoals katoen percal, katoen satijn en linnen geeft de dekbedovertrekken, kussenslopen en (hoes)lakens een exclusieve touch.

Als Slabbinck dealer kunt u bij ons terecht voor de gehele collectie van bedtextiel, badtextiel en tafellinnen.

Kom naar onze winkel voor mere informatie. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. 


Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Beoordeling

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman van Luxury By Nature te Amsterdam. Ik ben interieurontwerper en bezoek voor mijn werk en interieurprojecten veel internationale woonbeurzen en meubelbeurzen.
 
Van al het moois dat ik tegenkom stel ik met grote zorg een bijzondere collectie samen van luxe woonaccessoires, lampen en exclusieve meubels. Deze interieur collectie is zowel te bewonderen in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg, als ook in onze online interieur webshop.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor luxe behang, mooie gordijnstoffen / rambekleding. En staat er in de woonwinkel altijd iemand voor u klaar met de nodige ervaring, om u te adviseren of een interieurontwerp te maken. Met elkaar creëren we samen een totaalplaatje en denken wij mee over de te gebruiken materialen, kleuren en meubelen voor een mooi passend geheel.

Ziet u wat moois online, maar wilt u het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg. 
 

Vriendelijke groet,


 
Edwin Huisman

Contact

Luxury By Nature.nl

 Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

 E-mail: 
 info@luxurybynature.nl

Adres:
 IJburglaan 1393
 1087 KH  AMSTERDAM

Openingstijden
 Vr: 10.00 - 18.00
 Za: 10.00 - 18.00
 Zo: 12.00 - 17.00 

  

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel