Alles wat u nodig hebt voor Bed & Bad  1 / 5  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  


We slapen ongeveer een derde van ons leven. En voor of na het slapen gaan onder de douche of lekker in bad. Soms kort en snel. Soms echt even een moment voor jezelf.

Bij ons kunt u terecht voor het mooiste bedtextiel en comfortabele bedden. Als ook voor heerlijk zachte badhandoeken van Egyptisch katoen, badjassen en stijlvolle badkamer accessoires. Kortom, alles om uw slaapkamer een comfortabel en luxe hotel-gevoel te geven. En uw badkamer om te toveren tot uw eigen wellness resort. 

Online zal het assortiment de komende periode groeien. Wilt u daar niet op wachten? In onze woonwinkel te Amsterdam IJburg kunt u nu al kennismaken met onze bijzondere collectie voor uw slaapkamer en badkamer.

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Beoordeling

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman van Luxury By Nature te Amsterdam. Ik ben interieurontwerper en bezoek voor mijn werk en interieurprojecten veel internationale woonbeurzen en meubelbeurzen.
 
Van al het moois dat ik tegenkom stel ik met grote zorg een bijzondere collectie samen van luxe woonaccessoires, lampen en exclusieve meubels. Deze interieur collectie is zowel te bewonderen in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg, als ook in onze online interieur webshop.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor luxe behang, mooie gordijnstoffen / rambekleding. En staat er in de woonwinkel altijd iemand voor u klaar met de nodige ervaring, om u te adviseren of een interieurontwerp te maken. Met elkaar creëren we samen een totaalplaatje en denken wij mee over de te gebruiken materialen, kleuren en meubelen voor een mooi passend geheel.

Ziet u wat moois online, maar wilt u het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg. 
 

Vriendelijke groet,


 
Edwin Huisman

Contact

Luxury By Nature.nl

 Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

 E-mail: 
 info@luxurybynature.nl

Adres:
 IJburglaan 1393
 1087 KH  AMSTERDAM

Openingstijden
 Vr: 10.00 - 18.00
 Za: 10.00 - 18.00
 Zo: 12.00 - 17.00 

  

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel