0
Winkelwagen
€ 0,00

Verzendkosten NL € 2,95 / BE € 7,50

180 behangcollecties én stofstalen!

Winkel iedere wo, do, vr, za en zo open

Wonen /

Raamdecoratie

Raamdecoratie - Binnenzonwering Nature-Deco


Ontdek onze collectie luxe raamdecoratie en binnenzonwering van Nature Deco, gemaakt van natuurlijke materialen. O.a. ontworpen door Marcel Wolterinck. 

In onze winkel kunt u terecht voor een grote keuze uit verschillende materialen. Zowel voor shutters, horizontale jaloezieën (ook wel horizontale lamellen of blinds genoemd), vouwgordijnen van bamboe en stof, als ook roll-ups, rolgordijnen, vitrage / in betweens en gordijnen
 

Raamdecoratie van natuurlijke materialen


De horizontale jaloezieën, rolgordijnen en vouwgordijnen van Nature Deco worden vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen, zoals geweven hout, bamboe of een combinatie met textiel, papier en zelfs leer!
 

Raamdecoratie is maatwerk


Voor alle raamdecoratie en gordijnen geldt dat wij uitsluitend maatwerk leveren. We werken dus niet met standaard materialen, maar alles wordt op maat voor uw raam(en) gemaakt. Daarbij rekening houdend met uw wensen. Bovendien komen we bij u inmeten en wordt uw raambekleding voor u gemonteerd. 
 

Bestel raamdecoratie en zonwering in onze winkel te Amsterdam

Kom naar onze winkel op Amsterdam IJburg voor meer informatie. Waar we ook een zeer uitgebreidde collectie gordijnstoffen hebben. We helpen u graag!Voor raambekleding en raamdecoratie zijn wij de specialist voor de regio Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Wassenaar, Rotterdam, Diemen, Almere, Hilversum, Laren, Naarden, Blaricum, Bussum, Crailo en Huizen.

...Luxe raamdecoratie vindt u hier.

Beoordelingen

Spacer

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman, van Luxury By Nature te  Amsterdam, en ik ben interieurontwerper. Voor mijn werk bezoek ik veel internationale beurzen.

Van al het moois dat ik tegenkom heb ik voor mijn online woonwinkel met de grootste zorg een bijzondere collectie luxe woonaccessoires samengesteld.

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor behang, stoffen en meubelen. Ziet u wat moois, maar u wilt het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze winkel.

Hebt u een vraag? Of staat wat u zoekt er niet bij? Neem gerust vrijblijvend contact met me op.

Vriendelijke groet,

Contact

Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

Adres:
IJburglaan 1393
1087 KH AMSTERDAM

Openingstijden
Woensdag: 11 - 17 uur
Donderdag: 11 - 17 uur
Vrijdag: 10 - 18 uur
Zaterdag: 10 - 18 uur
Zondag: 12 - 17 uur

Copyright 2017 - Luxury By Nature