0
Winkelwagen
€ 0,00

Verzendkosten NL € 2,95 / BE € 7,50

180 behangcollecties én stofstalen!

Winkel di tot met zo open!

Wonen /

Raamdecoratie

Raamdecoratie - Binnenzonwering Nature-Deco


Ontdek onze collectie luxe raamdecoratie en binnenzonwering van Nature Deco, gemaakt van natuurlijke materialen. O.a. ontworpen door Marcel Wolterinck. In onze winkel kunt u terecht voor een grote keuze uit verschillende materialen. Zowel voor shutters, horizontale jaloezieën (ook wel horizontale lamellen of blinds genoemd), vouwgordijnen van bamboe en stof, als ook roll-ups, rolgordijnen, vitrage / in betweens en gordijnen

 

Raamdecoratie van natuurlijke materialen

De jaloezieën, rolgordijnen en vouwgordijnen van Nature Deco worden vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen, zoals geweven hout, bamboe of een combinatie met textiel, papier en zelfs leer! Voor alle raamdecoratie en gordijnen geldt dat wij uitsluitend maatwerk leveren. We werken dus niet met standaard materialen, maar alles wordt op maat voor uw raam(en) gemaakt. Daarbij rekening houdend met uw wensen. Bovendien komen we bij u inmeten en wordt uw raambekleding voor u gemonteerd. 
 

Bestel raamdecoratie en zonwering in onze winkel te Amsterdam

Kom naar onze winkel op Amsterdam IJburg voor meer informatie. Waar we ook een zeer uitgebreidde collectie gordijnstoffen hebben. We helpen u graag!Voor raambekleding en raamdecoratie zijn wij de specialist voor de regio Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Wassenaar, Rotterdam, Diemen, Almere, Hilversum, Laren, Naarden, Blaricum, Bussum, Crailo en Huizen.

...Luxe raamdecoratie vindt u hier.


Beoordelingen

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman van Luxury By Nature te Amsterdam. Ik ben interieurontwerper en bezoek voor mijn werk veel internationale beurzen.

Van al het moois dat ik tegenkom stel ik met grote zorg een bijzondere collectie luxe woonaccessoires, lampen en exclusieve meubelen samen. Deze collectie is zowel te bewonderen in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg als in onze online shop.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor luxe behang en mooie interieur stoffen. En staat er in onze meubelwinkel altijd iemand voor u klaar met de nodige ervaring om u te adviseren of een interieurontwerp te maken. Samen creëren we een totaalplaatje en denken wij mee over de te gebruiken materialen, kleuren en luxe meubelen voor een mooi passend geheel. Ziet u wat moois maar wilt u het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze interieurwinkel te Amsterdam IJburg. 

Vriendelijke groet,Contact

Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

Adres:
IJburglaan 1393
1087 KH AMSTERDAM

Openingstijden

Dinsdag: 10 - 18 uur
Woensdag: 10 - 18 uur
Donderdag: 10 - 18 uur
Vrijdag: 10- 18 uur
Zaterdag: 10 - 18 uur
Zondag: 12 - 17 uur

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Copyright 2017 - Luxury By Nature