Vouwgordijnen of Roman Blinds toepassen in uw interieur


Vouwgordijen (of Roman Blinds, zoals vouwgordijnen ook wel worden genoemd) worden in veel interieurs toegepast. Dat is ook niet zo gek, want vouwgordijnen zijn zeer veelzijdig.

Vouwgordijnen worden aan de bovenkant van het raam gemonteerd en vallen trapsgewijs naar beneden als u ze dicht doet. Kenmerkend voor vouwgordijnen, de naam zegt het al, zijn de horizontale vouwen in de 'stof'. We schrijven 'stof' tussen aanhalingstekens, omdat we ook vouwgordijnen verkopen van natuurlijke materialen. We vertellen u er graag wat meer over.
 

Voordelen van vouwgordijnen en roman blinds


Vouwgordijnen / roman blinds hebben een aantal voordelen. We zetten ze hier voor u op een rijtje:
• ze filteren het licht
• ze zijn in hoogte verstelbaar
• ze geven u een zekere mate van privacy
• verkrijgbaar in zowel stof als in verschillende natuurlijke materialen

Vouwgordijnen van natuurlijke materialen als bamboe, hout en geweven papier


In onze woonwinkel te Amsterdam IJburg kunnen we u verschillende voorbeelden van raambekleding en vouwgordijnen laten zien. Zoals die van het merk Nature Deco, waar wij dealer van zijn. In deze collectie vouwgordijnen / roman blinds treft u een groot aanbod aan van natuurlijke materialen.
Zo kunt u bij ons terecht voor :
• bamboe vouwgordijnen
• papieren vouwgordijnen (geweven papier)
• houten vouwgordijnen
• vouwgordijnen van stof
 

Wolterinck Vouwgordijnen Collectie, voor Nature Deco


Marcel Wolterinck past bij voorkeur natuurlijke materialen toe in zijn interieurs. Voor het merk Nature Deco een logische stap om deze bekende Nederlandse interieurontwerper te vragen om twee collecties te ontwerpen.
Het resultaat mag er inmiddels zijn!
Zo is er inmiddels de Wolterinck vouwgordijnen Line 'hout' en de Line 'woven paper', vervaardigd uit gevlochten papier.
 
Vouwgordijen en Roman Blinds Bestellen  

Wilt u vouwgordijnen of roman blinds bestellen? Kom dan naar onze winkel in Amsterdam IJburg. Hier hebben we enkele showroom modellen, zodat u zelf kunt oordelen over de prachtige kwaliteit. Daarnaast hebben we ook alle verschillende stalen van het materiaal waar u uit kunt kiezen. Inclusief de verschillende kleuren. 

Eenmaal in de winkel uw keuze bepaald, maken we een afspraak voor het inmeten. Op basis van deze gegevens wordt uw raambekleding op maat gemaakt, waarna onze deskundige monteurs alles voor u komen ophangen. Zo eenvoudig is het. 


...

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Beoordeling

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman van Luxury By Nature te Amsterdam. Ik ben interieurontwerper en bezoek voor mijn werk en interieurprojecten veel internationale woonbeurzen en meubelbeurzen.
 
Van al het moois dat ik tegenkom stel ik met grote zorg een bijzondere collectie samen van luxe woonaccessoires, lampen en exclusieve meubels. Deze interieur collectie is zowel te bewonderen in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg, als ook in onze online interieur webshop.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor luxe behang, mooie gordijnstoffen / rambekleding. En staat er in de woonwinkel altijd iemand voor u klaar met de nodige ervaring, om u te adviseren of een interieurontwerp te maken. Met elkaar creëren we samen een totaalplaatje en denken wij mee over de te gebruiken materialen, kleuren en meubelen voor een mooi passend geheel.

Ziet u wat moois online, maar wilt u het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg. 
 

Vriendelijke groet,


 
Edwin Huisman

Contact

Luxury By Nature.nl

 Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

 E-mail: 
 info@luxurybynature.nl

Adres:
 IJburglaan 1393
 1087 KH  AMSTERDAM

Openingstijden
 Vr: 10.00 - 18.00
 Za: 10.00 - 18.00
 Zo: 12.00 - 17.00 

  

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel