0
Winkelwagen
€ 0,00

Verzendkosten NL € 2,95 / BE € 7,50

300 behangcollecties én stofstalen!

Winkel di t/m zo open!

Wonen /

Vouwgordijnen - Roman Blinds

Vouwgordijnen of Roman Blinds toepassen in uw interieur


Vouwgordijen (of Roman Blinds, zoals vouwgordijnen ook wel worden genoemd) worden in veel interieurs toegepast. Dat is ook niet zo gek, want vouwgordijnen zijn zeer veelzijdig.

Vouwgordijnen worden aan de bovenkant van het raam gemonteerd en vallen trapsgewijs naar beneden als u ze dicht doet. Kenmerkend voor vouwgordijnen, de naam zegt het al, zijn de horizontale vouwen in de 'stof'. We schrijven 'stof' tussen aanhalingstekens, omdat we ook vouwgordijnen verkopen van natuurlijke materialen. We vertellen u er graag wat meer over.
 

 Voordelen van vouwgordijnen en roman blinds


Vouwgordijnen / roman blinds hebben een aantal voordelen. We zetten ze hier voor u op een rijtje:
• ze filteren het licht
• ze zijn in hoogte verstelbaar
• ze geven u een zekere mate van privacy
• verkrijgbaar in zowel stof als in verschillende natuurlijke materialen

Vouwgordijnen van natuurlijke materialen als bamboe, hout en geweven papier


In onze woonwinkel te Amsterdam IJburg kunnen we u verschillende voorbeelden van raambekleding en vouwgordijnen laten zien. Zoals die van het merk Nature Deco, waar wij dealer van zijn. In deze collectie vouwgordijnen / roman blinds treft u een groot aanbod aan van natuurlijke materialen.
Zo kunt u bij ons terecht voor :
• bamboe vouwgordijnen
• papieren vouwgordijnen (geweven papier)
• houten vouwgordijnen
• vouwgordijnen van stof
 

Wolterinck Vouwgordijnen Collectie, voor Nature Deco


Marcel Wolterinck past bij voorkeur natuurlijke materialen toe in zijn interieurs. Voor het merk Nature Deco een logische stap om deze bekende Nederlandse interieurontwerper te vragen om twee collecties te ontwerpen.
Het resultaat mag er inmiddels zijn!
Zo is er inmiddels de Wolterinck vouwgordijnen Line 'hout' en de Line 'woven paper', vervaardigd uit gevlochten papier.
 
Vouwgordijen en Roman Blinds Bestellen  

Wilt u vouwgordijnen of roman blinds bestellen? Kom dan naar onze winkel in Amsterdam IJburg. Hier hebben we enkele showroom modellen, zodat u zelf kunt oordelen over de prachtige kwaliteit. Daarnaast hebben we ook alle verschillende stalen van het materiaal waar u uit kunt kiezen. Inclusief de verschillende kleuren. 

Eenmaal in de winkel uw keuze bepaald, maken we een afspraak voor het inmeten. Op basis van deze gegevens wordt uw raambekleding op maat gemaakt, waarna onze deskundige monteurs alles voor u komen ophangen. Zo eenvoudig is het. 


Beoordelingen

Over Luxury By Nature

Wij zijn Luxury By Nature, een luxe interieurwinkel, webshop én wij realiseren tevens interieurprojecten. Bij ons wordt u geadviseerd door interieurontwerpers met liefde voor het vak!

Van al het moois dat we tegenkomen op internationale beurzen stellen we persoonlijk een collectie samen. Van de meest prachtige stoffen ontwerpen we onder eigen label sierkussens en lampenkappen. Onze collectie bestaat o.a. uit luxe woonaccessoires, behang, stoffen, meubels, verlichting en vloerkleden van de meest exclusieve merken. Van een kleuradvies en meubelplan tot een lichtplan en totaal interieurplan; u kunt bij ons terecht voor kleine en grote interieurprojecten!

Het is een feit! Luxury By Nature opent morgen een tweede winkel op Amsterdam IJburg. Vanaf zaterdag 15 juni kunt u ook in de Luxury By Nature Boutique terecht, onze nieuwe aanwinst. Een winkel waar Paints, Lifestyle en de leukste Gifts samenkomen. Buiten echte must-have woonaccessoires vindt u hier ook verf van Little Greene (met een verfmengmachine aan huis(!), luxe geurkaarsen, een aantal (klein)meubelen en sierkussens. Ook ben je aan het goede adres wanneer tafelen je tweede natuur is! In de webshop vindt u al een aantal items, te herkennen aan het Boutique label.

Vriendelijke groet,


Contact

Telefoon:
winkel:

+31 (0)20 - 303 10 42
webshop / kantoor:
+31 (0)20 - 221 35 34
boutique:
+31 (0)20 - 303 26 52
 

Adres:
Luxury By Nature
IJburglaan 1393
1087 KH AMSTERDAM

Luxury By Nature Boutique
IJburglaan 1359
1087 JJ  AMSTERDAM
tel: 020 303 26 52

Openingstijden

Dinsdag: 10 - 18 uur
Woensdag: 10 - 18 uur
Donderdag: 10 - 18 uur
Vrijdag: 10- 18 uur
Zaterdag: 10 - 18 uur
Zondag: 12 - 17 uur

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Copyright 2017 - Luxury By Nature