0
Winkelwagen
€ 0,00

Verzendkosten NL € 2,95 / BE € 7,50

180 behangcollecties én stofstalen!

Winkel wo, do, vr, za én zo open!

Wonen /

Gordijnen

Raamdecoratie: GordijnenAls het op raamdecoratie aankomt worden gordijnen nog regelmatig in interieurs toegepast. Gordijnen zijn er in verschillende soorten, elk met hun eigen functie. 

Bij Luxury By Nature kunt u terecht voor alle soorten gordijnen. Vanzelfsprekend komen we bij u inmeten en wordt de raamdecoratie ook bij u gemonteerd. In onze winkel te Amsterdam helpen we u graag verder.

Gordijnen van stof van bekende stoffenhuizen!Wij hebben verschillende leveranciers voor het maken van gordijnen. En dat heeft zo zijn voordelen. Vanzelfsprekend kunt u terecht voor gordijnen van stof. Wij hebben een stoffencollectie van uiteenlopende bekende internationale stoffenmerken, zoals Hermès, Ralph Lauren, Sanderson en Zoffany. Maar ook van Gaston y Daniela, Harlequin, Romo, Designers Guild, Elitis, Osborne and Little en Scion.


Weergave:
  1 / 8  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Woonwinkel AmsterdamWe laten u graag kennismaken met de bijzondere collectie stoffen in onze winkel te Amsterdam. Een bijzondere collectie van dessins en kleuren die met liefde, ambacht en aandacht harmonieus op elkaar zijn afgestemd.

In onze winkel hebben we een groot deel van de stoffen liggen in verschillende grootte aan stalen. U bent van harte welkom om de stoffen met eigen ogen te bewonderen en te voelen om zo het luxueuze karakter van de stoffen zelf te ondervinden.


Beoordelingen

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman van Luxury By Nature te Amsterdam. Ik ben interieurontwerper en bezoek voor mijn werk veel internationale beurzen.

Van al het moois dat ik tegenkom stel ik met grote zorg een bijzondere collectie luxe woonaccessoires, lampen en exclusieve meubelen samen. Deze collectie is zowel te bewonderen in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg als in onze online shop.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor luxe behang en mooie interieur stoffen. En staat er in onze meubelwinkel altijd iemand voor u klaar met de nodige ervaring om u te adviseren of een interieurontwerp te maken. Samen creëren we een totaalplaatje en denken wij mee over de te gebruiken materialen, kleuren en luxe meubelen voor een mooi passend geheel. Ziet u wat moois maar wilt u het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze interieurwinkel te Amsterdam IJburg. 

Vriendelijke groet,Contact

Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

Adres:
IJburglaan 1393
1087 KH AMSTERDAM

Openingstijden

Woensdag: 10 - 18 uur
Donderdag: 10 - 18 uur
Vrijdag: 10- 18 uur
Zaterdag: 10 - 18 uur
Zondag: 12 - 17 uur

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Copyright 2017 - Luxury By Nature
Nieuw toegevoegd aan ons assortiment:

Fornasetti behang 2018