Raamdecoratie: Rolgordijnen


Als het op raamdecoratie aankomt worden rolgordijnen nog regelmatig in interieurs toegepast. Rolgordijnen zijn er in verschillende soorten, elk met hun eigen functie. 

Bij Luxury By Nature kunt u terecht voor alle soorten rolgordijnen. Vanzelfsprekend komen we bij u inmeten en wordt de raamdecoratie ook bij u gemonteerd. In onze winkel te Amsterdam helpen we u graag verder. 
 

Rolgordijnen van stof van bekende stoffenhuizen!


Wij hebben verschillende leveranciers voor het maken van rolgordijnen. En dat heeft zo zijn voordelen.
Vanzelfsprekend kunt u terecht voor rolgordijnen van stof. Wij hebben een stoffencollectie van uiteenlopende bekende internationale stoffenmerken, zoals Ralph Lauren, Sanderson en Zoffany. Maar ook van Harlequin, Romo, Osborne and Little en Scion. 
 

Bamboe rolgordijnen en papier!


Daarnaast kunt u bij ons terecht voor bamboe rolgordijnen van het merk Nature Deco. Hiervoor wordt alleen het fijnste bamboe geselecteerd, leverbaar in verschillende eigentijdse kleuren. En of dat niet genoeg is, kunt u ook terecht voor rolgordijnen gemaakt uit geweven papier. 

In onze winkel kunnen we de verschillende mogelijkheden met u bespreken. U bent van harte welkom. 


Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Beoordeling

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman van Luxury By Nature te Amsterdam. Ik ben interieurontwerper en bezoek voor mijn werk en interieurprojecten veel internationale woonbeurzen en meubelbeurzen.
 
Van al het moois dat ik tegenkom stel ik met grote zorg een bijzondere collectie samen van luxe woonaccessoires, lampen en exclusieve meubels. Deze interieur collectie is zowel te bewonderen in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg, als ook in onze online interieur webshop.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor luxe behang, mooie gordijnstoffen / rambekleding. En staat er in de woonwinkel altijd iemand voor u klaar met de nodige ervaring, om u te adviseren of een interieurontwerp te maken. Met elkaar creëren we samen een totaalplaatje en denken wij mee over de te gebruiken materialen, kleuren en meubelen voor een mooi passend geheel.

Ziet u wat moois online, maar wilt u het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg. 
 

Vriendelijke groet,


 
Edwin Huisman

Contact

Luxury By Nature.nl

 Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

 E-mail: 
 info@luxurybynature.nl

Adres:
 IJburglaan 1393
 1087 KH  AMSTERDAM

Openingstijden
 Vr: 10.00 - 18.00
 Za: 10.00 - 18.00
 Zo: 12.00 - 17.00 

  

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel