0
Winkelwagen
€ 0,00

Verzendkosten NL € 2,95 / BE € 7,50

180 behangcollecties én stofstalen!

Winkel iedere wo, do, vr, za en zo open

Wonen /

Gordijnen

Raamdecoratie: GordijnenAls het op raamdecoratie aankomt worden gordijnen nog regelmatig in interieurs toegepast. Gordijnen zijn er in verschillende soorten, elk met hun eigen functie. 

Bij Luxury By Nature kunt u terecht voor alle soorten gordijnen. Vanzelfsprekend komen we bij u inmeten en wordt de raamdecoratie ook bij u gemonteerd. In onze winkel te Amsterdam helpen we u graag verder.

Gordijnen van stof van bekende stoffenhuizen!Wij hebben verschillende leveranciers voor het maken van gordijnen. En dat heeft zo zijn voordelen. Vanzelfsprekend kunt u terecht voor gordijnen van stof. Wij hebben een stoffencollectie van uiteenlopende bekende internationale stoffenmerken, zoals Hermès, Ralph Lauren, Sanderson en Zoffany. Maar ook van Gaston y Daniela, Harlequin, Romo, Designers Guild, Elitis, Osborne and Little en Scion.


Weergave:
  1 / 8  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Woonwinkel AmsterdamWe laten u graag kennismaken met de bijzondere collectie stoffen in onze winkel te Amsterdam. Een bijzondere collectie van dessins en kleuren die met liefde, ambacht en aandacht harmonieus op elkaar zijn afgestemd.

In onze winkel hebben we een groot deel van de stoffen liggen in verschillende grootte aan stalen. U bent van harte welkom om de stoffen met eigen ogen te bewonderen en te voelen om zo het luxueuze karakter van de stoffen zelf te ondervinden.

Beoordelingen

Spacer

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman, van Luxury By Nature te  Amsterdam, en ik ben interieurontwerper. Voor mijn werk bezoek ik veel internationale beurzen.

Van al het moois dat ik tegenkom heb ik voor mijn online woonwinkel met de grootste zorg een bijzondere collectie luxe woonaccessoires samengesteld.

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor behang, stoffen en meubelen. Ziet u wat moois, maar u wilt het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze winkel.

Hebt u een vraag? Of staat wat u zoekt er niet bij? Neem gerust vrijblijvend contact met me op.

Vriendelijke groet,

Contact

Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

Adres:
IJburglaan 1393
1087 KH AMSTERDAM

Openingstijden
Woensdag: 11 - 17 uur
Donderdag: 11 - 17 uur
Vrijdag: 10 - 18 uur
Zaterdag: 10 - 18 uur
Zondag: 12 - 17 uur

Copyright 2017 - Luxury By Nature