0
Winkelwagen
€ 0,00

Verzendkosten NL € 2,95 / BE € 7,50

180 behangcollecties én stofstalen!

Winkel di tot met zo open!

Wonen /

Exclusieve Bankstellen

Exclusieve Bankstellen, Hoekbanken en Luxe Element Banken


Ontdek onze collectie exclusieve bankstellen, hoekbanken en luxe element banken. Geleverd in maatwerk voor persoonlijk comfort en stijl. Eigentijdse vormgeving, passend in zowel een eigentijds als in een wat klassieker interieur. In onze woonwinkel te Amsterdam IJburg vindt u verschillende modellen aan exclusieve bankstellen, hoekbanken en luxe element bantken (ook wel lounge banken genoemd). Allemaal met de hand door vakmensen gemaakt, van de merken Macazz, Rupert & Rupert, Eric Kuster en Zoffany. Weergave:
 


Bezig met laden...
Macazz Bank Sienna
Luxe bankstellen ontdekt u bij ons online en in de winkel. Deze bank is verkrijgbaar in verschillende opstellingen, passend bij uw huiskamer!
 
Luxe Zitbank Malta Rupert & Rupert
Luxe Zitbanken ontdekt u bij ons, in diverse formaten, kleuren en soorten!
 
Eetbank Babette Rupert & Rupert 100 / 130 cm
Eetbank Babette Rupert & Rupert 100 cm De eetbank Babette Rupert van Rupert & Rupert zit niet alleen heerlijk maar ziet er ook nog eens schitterend uit....
 
Luxe Eetbank Babette Rupert & Rupert 90 cm
Luxe Eetbank Babette Rupert & Rupert 90 cm De luxe eetbank Babette Rupert van Rupert & Rupert zit niet alleen heerlijk maar ziet er ook nog eens schitterend...
 
Rupert & Rupert Bank Madison
Luxe bankstellen ontdekt u bij ons online en in onze woonwinkel!
 
Rupert & Rupert Florida Bank
Luxe banken van Rupert & Rupert ontdekt u bij ons online en in de winkel.
 
Bank Macazz Madrid
De Bank Macazz Madrid is een elegant model bank met ronde armleuningen. Behalve als bank is dit model ook als love seat verkrijgbaar.
 
Elementenbank Macazz Valencia
Luxe bankstellen van Macazz ontdekt u bij ons online en in onze woonwinkel!
 
Elementen Bank David Medium Macazz
Luxe banken ontdekt u bij ons online en in de winkel. Kom naar onze woonwinkel voor een offerte!
 

...

Kom naar de woonwinkel

Onze banken zijn over het algemeen in de meest uiteenlopende stoffen, patronen en kleuren leverbaar. Getoonde stof is slechts een voorbeeld. Er is heel veel mogelijk! Kom naar de winkel om samen met een van onze interieurstylisten de juiste bank en de juiste stof uit te kiezen.

 

 

Exclusieve Bankstellen ontdekt u bij ons online en in de winkel.


Beoordelingen

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman van Luxury By Nature te Amsterdam. Ik ben interieurontwerper en bezoek voor mijn werk veel internationale beurzen.

Van al het moois dat ik tegenkom stel ik met grote zorg een bijzondere collectie luxe woonaccessoires, lampen en exclusieve meubelen samen. Deze collectie is zowel te bewonderen in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg als in onze online shop.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor luxe behang en mooie interieur stoffen. En staat er in onze meubelwinkel altijd iemand voor u klaar met de nodige ervaring om u te adviseren of een interieurontwerp te maken. Samen creëren we een totaalplaatje en denken wij mee over de te gebruiken materialen, kleuren en luxe meubelen voor een mooi passend geheel. Ziet u wat moois maar wilt u het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze interieurwinkel te Amsterdam IJburg. 

Vriendelijke groet,Contact

Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

Adres:
IJburglaan 1393
1087 KH AMSTERDAM

Openingstijden

Dinsdag: 10 - 18 uur
Woensdag: 10 - 18 uur
Donderdag: 10 - 18 uur
Vrijdag: 10- 18 uur
Zaterdag: 10 - 18 uur
Zondag: 12 - 17 uur

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Copyright 2017 - Luxury By Nature