0
Winkelwagen
€ 0,00

Winkel di t/m zaterdag geopend

Bestel Little Greene verf online

Ook voor interieurprojecten

Interieur /

Meubelen

Meubelen

Exclusieve Meubels Voor De Juiste Sfeer

 

Exclusieve meubels kunnen zorgen voor de juiste sfeer. Daarom werken wij graag met onderstaande meubelmerken. Veelal familiebedrijven, die nog op traditionele wijze luxe banken, fauteuils, kasten en tafels maken. Zij behoren tot de internationale top. Daarnaast kunnen ze veel custom-made maken.

Online vindt u een overzicht van de verschillende mogelijkheden die we u kunnen bieden.

Enkele exclusieve meubels als banken en fauteuils, tafels en kasten vindt u ook in onze woonwinkel te Amsterdam IJburg. We hebben zelfs barstoelen en een bed met headboard en boxspring. U kunt ze vanzelfsprekend uitproberen en zo ontdekken welk model het meeste comfort geeft.

Meubelstoffen van internationale merken 

Daarnaast bent u ook vrij in uw stofkeuze, want wij hebben een ruime sortering van internationale stoffenmerken tot onze beschikking. Zo kunnen we samen met u de juiste sfeer creëren. 

Kom naar onze woonwinkel, waar we met plezier de mogelijkheden met u bespreken. Weergave:
 


Bezig met laden...
Mind The Gap Hudson Kruk
Mind The Gap Hudson Kruk is een stijlvol krukje met een zachte zitting en staat op zwarte poten met daaronder gouden wieltjes.
570,00
Mind The Gap Anatolia Chaise Lounge
Mind The Gap Anatolia Chaise Lounge is gemaakt van beukenhout en heeft een zachte, schuimvulling voor een ultiem relax moment.
2050,00
Mind The Gap Edinburgh Bank
Mind The Gap Edinburgh Bank is een stijlvolle en klassieke bank met hoge rechtopstaande rugleuning, een comfortabele zitting en elegante ronde armleuningen.
3125,00
Macazz Rondo Bank
De Macazz Rondo bank heeft een moderne en elegante uitstraling. Stel zelf uw gewenste meubel samen, wij hebben ontzettend veel stoffen waar u uit kunt kiezen.
2375,00
Macazz Eetkamerbank Roma
Macazz Eetkamerbank Roma maakt het tafelen extra gezellig. Ga voor een speels effect aan tafel door het geheel aan te vullen met eetkamerstoelen.
0,00
Macazz Eetkamerbank Dolce
Macazz Eetkamerbank Dolce maakt het tafelen extra gezellig. Ga voor een speels effect aan tafel door het geheel aan te vullen met eetkamerstoelen.
0,00
Macazz Alfeo Bank
De Macazz Alfeo bank heeft een moderne en elegante uitstraling. De bank is afgewerkt met een elegante afgeronde stalen plint waardoor deze eigentijdse bank...
0,00
Macazz Tafool Hocker Tafel
De Macazz Tafool Hocker tafel is een veelzijdige tafel met een luxe uitstraling. Kom naar onze woonwinkel en bespreek de mogelijkheden.
 
Macazz Tafar Sofa Arm Table
De meeste luxe items voor in uw interieur ontdekt u bij ons online en in de winkel. Kom naar onze woonwinkel!
 
Macazz Kent Sidetable
De Macazz Kent Sidetable is een eye-catcher en heeft een luxe uitstraling. Daarnaast is deze fraaie tafel ook nog eens multifunctioneel en kan het meerdere...
 
Macazz Bank Napels
De Macazz Bank Napels is een sierlijke bank met een moderne uitstraling. Verkrijgbaar in verschillende opstellingen, passend bij uw smaak en huiskamer. Stel...
2756,00
Macazz Cortina Coffee Table
De meeste luxe meubelen voor in uw interieur ontdekt u bij ons online en in de winkel. Zoals deze Macazz Cortina Coffee Table.
1900,00

...Exclusieve meubels vindt u hier online en in onze woonwinkel te Amsterdam IJburg.

 


Copyright 2017 - Luxury By Nature