0
Winkelwagen
€ 0,00

Verzendkosten NL € 2,95 / BE € 7,50

180 behangcollecties én stofstalen!

Winkel di tot met zo open!

Wonen /

Meubelen

Exclusieve Meubels Voor De Juiste Sfeer

 

Exclusieve meubels kunnen zorgen voor de juiste sfeer. Daarom werken wij graag met onderstaande meubelmerken. Veelal familiebedrijven, die nog op traditionele wijze luxe banken, fauteuils, kasten en tafels maken. Zij behoren tot de internationale top. Daarnaast kunnen ze veel custom-made maken.

Online vindt u een overzicht van de verschillende mogelijkheden die we u kunnen bieden.

Enkele exclusieve meubels als banken en fauteuils, tafels en kasten vindt u ook in onze woonwinkel te Amsterdam IJburg. We hebben zelfs barstoelen en een bed met headboard en boxspring. U kunt ze vanzelfsprekend uitproberen en zo ontdekken welk model het meeste comfort geeft.

Meubelstoffen van internationale merken 

Daarnaast bent u ook vrij in uw stofkeuze, want wij hebben een ruime sortering van internationale stoffenmerken tot onze beschikking. Zo kunnen we samen met u de juiste sfeer creëren. 

Kom naar onze woonwinkel, waar we met plezier de mogelijkheden met u bespreken. ...Exclusieve meubels vindt u hier online en in onze woonwinkel te Amsterdam IJburg.

 


Beoordelingen

Over Luxury By Nature

Wij zijn Luxury By Nature, een luxe interieurwinkel, webshop én wij realiseren tevens interieurprojecten. Bij ons wordt u geadviseerd door interieurontwerpers met liefde voor het vak! 

Van al het moois dat we tegenkomen op internationale beurzen stellen we persoonlijk een collectie samen. Van de meest prachtige stoffen ontwerpen we onder eigen label sierkussens en lampenkappen. Onze collectie bestaat o.a. uit luxe woonaccessoires, behang, stoffen, meubels, verlichting en vloerkleden van de meest exclusieve merken. Van een kleuradvies en meubelplan tot een lichtplan en totaal interieurplan; u kunt bij ons terecht voor kleine en grote interieurprojecten!

Het is een feit! Luxury By Nature opent een tweede winkel op Amsterdam IJburg. Binnenkort kunt u bij de Luxury By Nature Boutique terecht, onze nieuwe aanwinst. Een winkel waar Paints, Lifestyle en de leukste Gifts samenkomen. Buiten echte must-have woonaccessoires vind je hier ook verf van Little Greene (met een verfmengmachine aan huis(!), luxe geurkaarsen, een aantal (klein)meubelen en sierkussens. Ook ben je aan het goede adres wanneer tafelen je tweede natuur is! In de webshop vindt u al een aantal items, te herkennen aan het Boutique label. 


Vriendelijke groet,


Contact

Telefoon:
winkel:

+31 (0)20 - 303 10 42
webshop / kantoor:
+31 (0)20 - 221 35 34
 

Adres:
IJburglaan 1393
1087 KH AMSTERDAM

Openingstijden

Dinsdag: 10 - 18 uur
Woensdag: 10 - 18 uur
Donderdag: 10 - 18 uur
Vrijdag: 10- 18 uur
Zaterdag: 10 - 18 uur
Zondag: 12 - 17 uur

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Copyright 2017 - Luxury By Nature