0
Winkelwagen
€ 0,00

Verzendkosten NL € 2,95 / BE € 7,50

180 behangcollecties én stofstalen!

Winkel iedere wo, do, vr, za en zo open

Accessoires /

Oceanisch

Oceanisch: Luxe Woonaccessoires uit de oceaan


Ontdek de collectie Oceanisch, met prachtige nautilus schelpen en nautilus bekers - bekend van de wiskundige fibonacci reeks. Als grappige kogelvisjes, bijzondere zeesterren en prachtige koralen. Natuurlijk is ons koraal voorzien van CITES-papieren.Weergave:
 


Bezig met laden...
Stenen Vis Decoratief Object Blauw Wit
Stenen Vis Decoratief Object Blauw Wit - Deze mooie vis is super origineel en een leuke woonaccessoires. Ontdek online of in onze woonwinkel te IJburg.
Glazen Kogelvis
Glazen Kogelvis - Deze mooie glazen kogelvis is super origineel en een leuke woonaccessoires. Ontdek online of in onze woonwinkel te IJburg.
Glazen Vis Tropisch
Glazen Vis Tropisch - Deze mooie glazen vis tropisch is super origineel en een leuke woonaccessoires. Ontdek online of in onze woonwinkel te IJburg.
Schelpen Ketting Tribal Art Papoea Nieuw Ginea
SchelpenKetting tribal Art Uit Papoea-Nieuw-Guinea
Degenkrab Op Voet
Degenkrab op houten voet
Opgezette Kogelvis
Opgezette kogelvis
Abelam-Ring Bruidschat Small
Abelam-ring, Bruidschat Klein
Abelam-ring: Bruidschat Large
Abelam-ring: Bruidschat Groot
Beoordelingen

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman van Luxury By Nature te Amsterdam. Ik ben interieurontwerper en bezoek voor mijn werk veel internationale beurzen.

Van al het moois dat ik tegenkom stel ik met grote zorg een bijzondere collectie luxe woonaccessoires, lampen en exclusieve meubelen samen. Deze collectie is zowel te bewonderen in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg als in onze online shop.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor luxe behang en mooie interieur stoffen. En staat er in onze meubelwinkel altijd iemand voor u klaar met de nodige ervaring om u te adviseren of een interieurontwerp te maken. Samen creëren we een totaalplaatje en denken wij mee over de te gebruiken materialen, kleuren en luxe meubelen voor een mooi passend geheel. Ziet u wat moois maar wilt u het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze interieurwinkel te Amsterdam IJburg. 

Vriendelijke groet,Contact

Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

Adres:
IJburglaan 1393
1087 KH AMSTERDAM

Openingstijden

Woensdag: 10 - 18 uur
Donderdag: 10 - 18 uur
Vrijdag: 10 - 18 uur
Zaterdag: 10 - 18 uur
Zondag: 12 - 17 uur

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Copyright 2017 - Luxury By Nature