0
Winkelwagen
€ 0,00

Verzendkosten NL € 2,95 / BE € 7,50

180 behangcollecties én stofstalen!

Winkel iedere wo, do, vr, za en zo open

Accessoires /

Ethnic Chic

Luxe Woonaccessoires: Ethnic Chic


Ontdek bij Luxury By Nature een prachtige collectie van eclectische woonaccessoires, in de categorie Ethnic Chic. Met items afkomstig uit alle delen van de wereld, die eindeloos weten te combineren.  
 


Weergave:
 


Bezig met laden...
Rond Bakje Schildpad Metallic Blauw
Rond potje Schildpad is een leuke en originele woonaccessoire. Op de deksel staat een olifant. Leuk ter decoratie met andere luxe woonaccessoires!
Rond Bakje Vis Metallic Blauw
Rond potje Vis is een leuke en originele woonaccessoire. Op de deksel staat een olifant. Leuk ter decoratie met andere luxe woonaccessoires!
Rond Bakje Kikker Metallic Blauw
Rond potje Kikker is een leuke en originele woonaccessoire. Op de deksel staat een olifant. Leuk ter decoratie met andere luxe woonaccessoires!
Kandelaar Aapje
Kandelaar aapje is een leuke en originele woonaccessoire. Op de zijkant staat het hoofd van een aapje. Leuk ter decoratie met andere luxe woonaccessoires!
Ronde Schaal Keramiek Blauw / Groen
Ronde Schaal Keramiek Blauw / Groen is perfect om te combineren met andere luxe woonaccessoires. Met geribbelde zijkanten!
Gouden Schaal Bronze
Gouden Schaal Bronze is perfect om te combineren met andere luxe woonaccessoires. Met geribbelde structuur in een mooie glanzende natureltinten!
Opbergdoos Hoorn / Been
Deze opbergdoos hoorn en been is belegd met een geometrisch blokken patroon in natuurlijke tinten. Erg leuk ter decoratie!
Rond Bakje Olifant Metallic Blauw
Rond potje olifant is een leuke en originele woonaccessoire. Op de deksel staat een olifant. Leuk ter decoratie met andere luxe woonaccessoires!
Eichholtz Spiegel Lecanto ø 110 cm
Eichholtz Spiegel Lecanto ø 110 cm Spiegeltje Spiegeltje aan de wand, wie is het mooiste van het land? Deze ronde spiegel van Eichholtz is een eye-catcher...
Bi Schijf Chinees agaat
Bi Schijf Chinees mosagaat
Bi Schijf Chinees
Bi Schijf Chinees
Chinese Buddha
Houten Budhha. .
Olifantenring Slagtand
Olifantenring voor slagtand: huwelijksceremonie
Beoordelingen

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman van Luxury By Nature te Amsterdam. Ik ben interieurontwerper en bezoek voor mijn werk veel internationale beurzen.

Van al het moois dat ik tegenkom stel ik met grote zorg een bijzondere collectie luxe woonaccessoires, lampen en exclusieve meubelen samen. Deze collectie is zowel te bewonderen in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg als in onze online shop.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor luxe behang en mooie interieur stoffen. En staat er in onze meubelwinkel altijd iemand voor u klaar met de nodige ervaring om u te adviseren of een interieurontwerp te maken. Samen creëren we een totaalplaatje en denken wij mee over de te gebruiken materialen, kleuren en luxe meubelen voor een mooi passend geheel. Ziet u wat moois maar wilt u het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze interieurwinkel te Amsterdam IJburg. 

Vriendelijke groet,Contact

Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

Adres:
IJburglaan 1393
1087 KH AMSTERDAM

Openingstijden

Woensdag: 10 - 18 uur
Donderdag: 10 - 18 uur
Vrijdag: 10 - 18 uur
Zaterdag: 10 - 18 uur
Zondag: 12 - 17 uur

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Copyright 2017 - Luxury By Nature