0
Winkelwagen
€ 0,00

Afhalen Bestellingen Kan Op Afspraak

Bestel Little Greene Verf Online

Mooiste collectie behang en stoffen

Interieur / Bedden /

Headboards

Headboards

Luxe Bedden: Headboards CollectieIn onze collectie luxe bedden hebben we verschillende prachtige headboards, waarmee u direct een warm en intiem gevoel creërt. Internationale interieurontwerpers passen dit soort headboards graag toe. 

Veel merken hebben van zichzelf een ruime keuze aan stoffen waar de headboards mee bekleed kunnen worden. Daarnaast is het bij een groot aantal leveranciers ook mogelijk om 'eigen stoffen' toe te passen, van bekende merken die wij in collectie hebben. 
 

Maatwerk Headboards


Omdat veel headboards nog echt met de hand worden gemaakt, is maatwerk bij een aantal merken mogelijk. Daarmee wordt het mogelijk om ook een headboard tot aan het plafond te laten maken. 
 

Ontdek onze luxe bedden collectie


Wilt u deze luxe bedden en headboards in het echt zien? Ook dat kan. We maken graag met u een afspraak om naar de showroom van onze leveranciers te gaan. Een afspraak maakt u het beste in onze woonwinkel. Waar we u ook meteen kennis kunnen laten maken met de verschillende stoffen. 


Weergave:
 


Bezig met laden...
Macazz Headboard Diamonds
Diverse headboards ontdekt u bij ons online. U kunt het beste naar de winkel komen om de mogelijkheden te bespreken en een offerte te laten maken.
 
Headboard Bed Dolce Macazz
Luxe meubelen van Macazz ontdekt u bij ons online en in de winkel, waaronder dit Dolce headboard. Stel zelf uw gewenste hoofdbord samen, wij hebben...
 
Headboard Bed Torino Macazz
Luxe meubelen van Macazz ontdekt u bij ons online en in de winkel, waaronder dit Torino headboard. Stel zelf uw gewenste hoofdbord samen, wij hebben...
 

Copyright 2017 - Luxury By Nature