0
Winkelwagen
€ 0,00

Verzendkosten NL € 2,95 / BE € 7,50

180 behangcollecties én stofstalen!

Winkel wo, do, vr, za én zo open!

Luxury By Nature Event 2017Kom het weekend van zaterdag 30 september en zondag 1 oktober 2017 naar Luxury By Nature in Amsterdam IJburg voor twee dagen vol interieurinspiratie.Aftrap woonseizoen

Op zoek naar interieurinspiratie? Ontdek onze recent geopende winkel (maar liefst drie keer groter!) waar u niet alleen de laatste trends - vers van de beurs - kunt bewonderen, maar ook de gerestylede winkel kunt bekijken. Onze interieurwinkel staat vol met kleurrijke en luxe woonaccessoires, de meest recente behangboeken aangevuld met een zeer uitgebreide behangcollectie, de meest luxueuze stoffen, een eigen kussencollectie, prachtige meubelstukken en uiteraard een unieke collectie opgezette dieren. Wij laten u graag in aanraking komen met de trends van het seizoen!

 Brand ambassadors van internationale merken

Al onze interieurstylisten zijn aanwezig in de winkel om u kennis te laten maken met onze bijzondere luxe collectie. Om het woonseizoen af te trappen hebben wij speciaal voor u een aantal gasten uitgenodigd. Waaronder de brand ambassador van het innovatieve Franse stoffen- en behangmerk ELITIS en tevens de ambassador van ARTE die vertelt over het kleurrijke merk en uiteraard over de nieuwe collectie. 
 Bewonder kunst

Prachtige objecten zoals gevleugelde paarden en 2,5 meter hoge beschilderde porseleinen zuilen van kunstenares Saskia Pfaeltzer zijn een parel voor het oog. Ontwerper Mart Krijger toont naast zijn welbekende skull art objecten ook decoratieve panelen gemaakt van natuurlijke materialen zoals mineralen, leer en Swarovski elementen. De tassen van het nieuwe urban lifestyle merk Paplebag, gemaakt van duurzame materialen, worden gepresenteerd. De tassen zijn wasbaar en hebben een stijlvolle leer look. 
 

Dit allemaal onder het genot van een lekker hapje van Brasserie van Dam. En DJ Dekker zorgt voor de muzikale omlijsting.

Om het woonweekend helemaal af te maken mag een bezoek aan Salon Residence niet ontbreken, waar een pop-up boutique hotel is ontworpen door verscheidende interior designers.Trap samen met ons het woonseizoen af, kom langs en laat uw inspireren.

 
 

Wanneer?
Zaterdag 30 september van 10:00 - 19:00
Zondag 1 oktober van 12:00 - 18:00

Waar?
Luxury By Nature
IJburglaan 1393
1087 KH Amsterdam


Nieuwsgierig geworden naar de deelnemers tijdens het Luxury Event? Maak alvast kennis met onze gasten.

ELITIS 
ARTE
Saskia Pfaeltzer
Mart Krijger
Paplebag
Brasserie Van Dam 
DJ Dekker


We kijken met plezier uit naar uw komst!


Beoordelingen

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman van Luxury By Nature te Amsterdam. Ik ben interieurontwerper en bezoek voor mijn werk veel internationale beurzen.

Van al het moois dat ik tegenkom stel ik met grote zorg een bijzondere collectie luxe woonaccessoires, lampen en exclusieve meubelen samen. Deze collectie is zowel te bewonderen in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg als in onze online shop.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor luxe behang en mooie interieur stoffen. En staat er in onze meubelwinkel altijd iemand voor u klaar met de nodige ervaring om u te adviseren of een interieurontwerp te maken. Samen creëren we een totaalplaatje en denken wij mee over de te gebruiken materialen, kleuren en luxe meubelen voor een mooi passend geheel. Ziet u wat moois maar wilt u het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze interieurwinkel te Amsterdam IJburg. 

Vriendelijke groet,Contact

Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

Adres:
IJburglaan 1393
1087 KH AMSTERDAM

Openingstijden

Woensdag: 10 - 18 uur
Donderdag: 10 - 18 uur
Vrijdag: 10- 18 uur
Zaterdag: 10 - 18 uur
Zondag: 12 - 17 uur

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Copyright 2017 - Luxury By Nature