0
Winkelwagen
€ 0,00

Verzendkosten NL € 2,95 / BE € 7,50

180 behangcollecties én stofstalen!

Winkel iedere wo, do, vr, za en zo open

Accessoires /

Bontplaids

Bontplaids


Bontplaids vindt u bij Luxury By Nature. We hebben prachtige plaids en spreien van faux fur / fake fur, deze zijn niet van echt te onderscheiden en bovendien heerlijk zacht. Daarnaast hebben we ook nog enkele plaids en spreien in collectie van zacht schapenbont, geitenbont en konijn. Kortom: er valt bij ons heel wat te kiezen. 
 


Weergave:
 


Bezig met laden...

Bontplaids in allerlei vormen en maten


Bont sprei en bontplaids collectie

Wanneer u op zoek bent naar een bontsprei of bontplaid, dan bent u bij Luxury By Nature aan het goede adres. In onze ruime collectie bontplaids zult u altijd een geschikt product vinden.
 

Soorten bontspreien en bontplaids

Onze collectie bontspreien en bontplaids is er in de volgende bontsoorten: vossenbont, zilvervos, geitenbont, konijnenbont, schapenbont. Wij hanteren dit ruime assortiment aan soorten bont, zodat u de perfecte bontsoort voor in uw huis kunt uitkiezen. Onze bontspreien en bontplaids zijn er in verschillende modellen en maten, zodat u de beste keuze kunt maken.
 

Fake Fur Bontplaid

Aanvullend hebben we ook schitterende natuurgetrouwe fake fur bontplaids in onze collectie opgenomen. Deze faux fur bontplaids zijn ook als bontsprei leverbaar. De luxe mooie collectie fake fur bont plaids omvat o.a hermelijn, vos, ocelot (luipaard print), wolf, grizzly en zwarte beer.


Onderhoud bont sprei en bont plaid

Heeft uw bont plaid of bont sprei zijn glans verloren? Hang hem dan eens een uurtje buiten als het mistig is. Daardoor neemt de vacht een beetje vocht op. En gaat uw bontplaid weer mooi glimmen. Dit geldt voor alle pelsdieren.
 

Meer informatie

Voor meer informatie over bontplaids en ons bontassortiment, adviseren wij u om ons contactformulier in te vullen. Natuurlijk staan we u ook graag persoonlijk te woord in onze winkel. De showroom van Luxury By Nature is geopend op vrijdag, zaterdag en zondag.

 

Bontplaids vindt u hier en bij ons in de winkel. 

Beoordelingen

Spacer

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman, van Luxury By Nature te  Amsterdam, en ik ben interieurontwerper. Voor mijn werk bezoek ik veel internationale beurzen.

Van al het moois dat ik tegenkom heb ik voor mijn online woonwinkel met de grootste zorg een bijzondere collectie luxe woonaccessoires samengesteld.

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor behang, stoffen en meubelen. Ziet u wat moois, maar u wilt het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze winkel.

Hebt u een vraag? Of staat wat u zoekt er niet bij? Neem gerust vrijblijvend contact met me op.

Vriendelijke groet,

Contact

Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

Adres:
IJburglaan 1393
1087 KH AMSTERDAM

Openingstijden
Woensdag: 11 - 17 uur
Donderdag: 11 - 17 uur
Vrijdag: 10 - 18 uur
Zaterdag: 10 - 18 uur
Zondag: 12 - 17 uur

Copyright 2017 - Luxury By Nature