0
Winkelwagen
€ 0,00

Verzendkosten NL € 2,95 / BE € 7,50

180 behangcollecties én stofstalen!

Winkel wo, do, vr én za open!

Accessoires /

Bontplaids

Bontplaids


Bontplaids vindt u bij Luxury By Nature. We hebben prachtige plaids en spreien van faux fur / fake fur, deze zijn niet van echt te onderscheiden en bovendien heerlijk zacht. Daarnaast hebben we ook nog enkele plaids en spreien in collectie van zacht schapenbont, geitenbont en konijn. Kortom: er valt bij ons heel wat te kiezen. 
 


Weergave:
 


Bezig met laden...

Bontplaids in allerlei vormen en maten


Bont sprei en bontplaids collectie

Wanneer u op zoek bent naar een bontsprei of bontplaid, dan bent u bij Luxury By Nature aan het goede adres. In onze ruime collectie bontplaids zult u altijd een geschikt product vinden.
 

Soorten bontspreien en bontplaids

Onze collectie bontspreien en bontplaids is er in de volgende bontsoorten: vossenbont, zilvervos, geitenbont, konijnenbont, schapenbont. Wij hanteren dit ruime assortiment aan soorten bont, zodat u de perfecte bontsoort voor in uw huis kunt uitkiezen. Onze bontspreien en bontplaids zijn er in verschillende modellen en maten, zodat u de beste keuze kunt maken.
 

Fake Fur Bontplaid

Aanvullend hebben we ook schitterende natuurgetrouwe fake fur bontplaids in onze collectie opgenomen. Deze faux fur bontplaids zijn ook als bontsprei leverbaar. De luxe mooie collectie fake fur bont plaids omvat o.a hermelijn, vos, ocelot (luipaard print), wolf, grizzly en zwarte beer.


Onderhoud bont sprei en bont plaid

Heeft uw bont plaid of bont sprei zijn glans verloren? Hang hem dan eens een uurtje buiten als het mistig is. Daardoor neemt de vacht een beetje vocht op. En gaat uw bontplaid weer mooi glimmen. Dit geldt voor alle pelsdieren.
 

Meer informatie

Voor meer informatie over bontplaids en ons bontassortiment, adviseren wij u om ons contactformulier in te vullen. Natuurlijk staan we u ook graag persoonlijk te woord in onze winkel. De showroom van Luxury By Nature is geopend op vrijdag, zaterdag en zondag.

 

Bontplaids vindt u hier en bij ons in de winkel. 


Beoordelingen

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman van Luxury By Nature te Amsterdam. Ik ben interieurontwerper en bezoek voor mijn werk veel internationale beurzen.

Van al het moois dat ik tegenkom stel ik met grote zorg een bijzondere collectie luxe woonaccessoires, lampen en exclusieve meubelen samen. Deze collectie is zowel te bewonderen in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg als in onze online shop.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor luxe behang en mooie interieur stoffen. En staat er in onze meubelwinkel altijd iemand voor u klaar met de nodige ervaring om u te adviseren of een interieurontwerp te maken. Samen creëren we een totaalplaatje en denken wij mee over de te gebruiken materialen, kleuren en luxe meubelen voor een mooi passend geheel. Ziet u wat moois maar wilt u het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze interieurwinkel te Amsterdam IJburg. 

Vriendelijke groet,Contact

Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

Adres:
IJburglaan 1393
1087 KH AMSTERDAM

Openingstijden

Woensdag: 10 - 18 uur
Donderdag: 10 - 18 uur
Vrijdag: 10- 18 uur
Zaterdag: 10 - 18 uur
 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Copyright 2017 - Luxury By Nature

Aangepaste openingstijden tijdens de zomervakantie


Ook tijdens de zomer zijn wij geopend. Met uitzondering van de zondag.
Op z
ondagen is de winkel niet open.

TIP:
Behang, stoffen en meubelfabrieken sluiten tijdens de zomer. 
Bestel op tijd uw stoffen en behang. En voorkom teleurstelling!