0
Winkelwagen
€ 0,00

Verzendkosten NL € 2,95 / BE € 7,50

180 behangcollecties én stofstalen!

Winkel di tot met zo open!

Behang / Behang Coordonne /

Coordonne Tiles Behang

Coordonne Tiles Behang (Tegel behang)Weergave:
 


Bezig met laden...

...

Tiles Behang Papier Collectie Van Coordonne (Tegel behang)

Voor het mooiste tegelbehang van Tiles bent u bij Luxury by Nature aan het goede adres.

Tegel Behang Papier Collectie Coordonne

De rijke architectuur van Antoni Gaudi’s Moderne Barcelona en de landhuizen uit Andalusië uit de 11e eeuw vormen de inspiratie voor de prachtige nieuwe behangcollectie Tiles van Coordonné. Het behang papier bestaat uit historische mosaicpatronen en tegels gedrukt op vliesbehang, in rijke contrasterende kleuren en texturen. En past perfect in de woontrend Modern Nomad. Dat bekend staat om zijn eclectische woonstijl.

 

Mogelijkheden

 

Het tegel behang biedt mogelijkheden die hiervoor alleen met ceramiek, tegels of klei mogelijk was. Dankzij de vertaling naar behang voor de muur zijn de toepassingen eindeloos. Waarmee u op een eenvoudige manier een spectaculaire look creëert. Haal de historische schoonheid van Spanje in huis, met de Tiles Collection van Coordonné, bij Luxury By Nature.

 

Contact

 

Wanneer u interesse hebt in het tegelbehang van Tiles, kunt u altijd contact opnemen met Luxury By Nature. Dit kunt u doen door middel van het invullen van ons contactformulier. Tijdens openingstijden kunt u ook zelf een kijkje nemen in onze showroom hoe het tegelbehang er uit ziet.

Bent u op zoek naar het Amerikaanse vintage tegelbehang van Arte, Brooklyn Tins? Klik dan hier

 

Coordonne Tiles Behang ontdekt u bij ons online en in de winkel.


Beoordelingen

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman van Luxury By Nature te Amsterdam. Ik ben interieurontwerper en bezoek voor mijn werk veel internationale beurzen.

Van al het moois dat ik tegenkom stel ik met grote zorg een bijzondere collectie luxe woonaccessoires, lampen en exclusieve meubelen samen. Deze collectie is zowel te bewonderen in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg als in onze online shop.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor luxe behang en mooie interieur stoffen. En staat er in onze meubelwinkel altijd iemand voor u klaar met de nodige ervaring om u te adviseren of een interieurontwerp te maken. Samen creëren we een totaalplaatje en denken wij mee over de te gebruiken materialen, kleuren en luxe meubelen voor een mooi passend geheel. Ziet u wat moois maar wilt u het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze interieurwinkel te Amsterdam IJburg. 

Vriendelijke groet,Contact

Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

Adres:
IJburglaan 1393
1087 KH AMSTERDAM

Openingstijden

Dinsdag: 10 - 18 uur
Woensdag: 10 - 18 uur
Donderdag: 10 - 18 uur
Vrijdag: 10- 18 uur
Zaterdag: 10 - 18 uur
Zondag: 12 - 17 uur

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Copyright 2017 - Luxury By Nature

TIP:
Bestel op tijd uw behang en stoffen.
Want veel behang- en stoffenmerken zijn gesloten met de feestdagen. 

Bestellingen geplaatst na 18 december worden waarschijnlijk pas in het nieuwe jaar geleverd.

Fijne feestdagen!

Team Luxury By Nature