0
Winkelwagen
€ 0,00

Verzendkosten NL € 2,95 / BE € 7,50

180 behangcollecties én stofstalen!

Winkel vr, za en 2e Paasdag open!

Behang / Coordonne Behang /

Coordonne Tiles Behang

Coordonne Tiles Behang (Tegel behang)Weergave:
 


Bezig met laden...

...

Tiles Behang Papier Collectie Van Coordonne (Tegel behang)

Voor het mooiste tegelbehang van Tiles bent u bij Luxury by Nature aan het goede adres.

Tegel Behang Papier Collectie Coordonne

De rijke architectuur van Antoni Gaudi’s Moderne Barcelona en de landhuizen uit Andalusië uit de 11e eeuw vormen de inspiratie voor de prachtige nieuwe behangcollectie Tiles van Coordonné. Het behang papier bestaat uit historische mosaicpatronen en tegels gedrukt op vliesbehang, in rijke contrasterende kleuren en texturen. En past perfect in de woontrend Modern Nomad. Dat bekend staat om zijn eclectische woonstijl.

 

Mogelijkheden

 

Het tegel behang biedt mogelijkheden die hiervoor alleen met ceramiek, tegels of klei mogelijk was. Dankzij de vertaling naar behang voor de muur zijn de toepassingen eindeloos. Waarmee u op een eenvoudige manier een spectaculaire look creëert. Haal de historische schoonheid van Spanje in huis, met de Tiles Collection van Coordonné, bij Luxury By Nature.

 

Contact

 

Wanneer u interesse hebt in het tegelbehang van Tiles, kunt u altijd contact opnemen met Luxury By Nature. Dit kunt u doen door middel van het invullen van ons contactformulier. Tijdens openingstijden kunt u ook zelf een kijkje nemen in onze showroom hoe het tegelbehang er uit ziet.

Bent u op zoek naar het Amerikaanse vintage tegelbehang van Arte, Brooklyn Tins? Klik dan hier

 

Coordonne Tiles Behang ontdekt u bij ons online en in de winkel.


Beoordelingen

Over Luxury By Nature

Wij zijn Luxury By Nature, een luxe interieurwinkel, webshop én wij realiseren tevens interieurprojecten. Bij ons wordt u geadviseerd door interieurontwerpers met liefde voor het vak! 

Van al het moois dat we tegenkomen op internationale beurzen stellen we persoonlijk een collectie samen. Van de meest prachtige stoffen ontwerpen we onder eigen label sierkussens en lampenkappen. Onze collectie bestaat o.a. uit luxe woonaccessoires, behang, stoffen, meubels, verlichting en vloerkleden van de meest exclusieve merken. Van een kleuradvies en meubelplan tot een lichtplan en totaal interieurplan; u kunt bij ons terecht voor kleine en grote interieurprojecten!

Het is een feit! Luxury By Nature opent een tweede winkel op Amsterdam IJburg. Binnenkort kunt u bij de Luxury By Nature Boutique terecht, onze nieuwe aanwinst. Een winkel waar Paints, Lifestyle en de leukste Gifts samenkomen. Buiten echte must-have woonaccessoires vind je hier ook verf van Little Greene (met een verfmengmachine aan huis(!), luxe geurkaarsen, een aantal (klein)meubelen en sierkussens. Ook ben je aan het goede adres wanneer tafelen je tweede natuur is! In de webshop vindt u al een aantal items, te herkennen aan het Boutique label. 


Vriendelijke groet,


Contact

Telefoon:
winkel:

+31 (0)20 - 303 10 42
webshop / kantoor:
+31 (0)20 - 221 35 34
 

Adres:
IJburglaan 1393
1087 KH AMSTERDAM

Openingstijden

Dinsdag: 10 - 18 uur
Woensdag: 10 - 18 uur
Donderdag: 10 - 18 uur
Vrijdag: 10- 18 uur
Zaterdag: 10 - 18 uur
Zondag: 12 - 17 uur

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Copyright 2017 - Luxury By Nature

2e Paasdag geopend!


Winkel maandag 2e Paasdag geopend van 12 - 17 uur.
Zondag 1e Paasdag zijn we gesloten.


Als gevolg van de Paasdagen bij leveranciers en distributiecentra kan uw behang-, stoffen- en stalenbestelling er enkele dagen langer over doen dan gebruikelijk.