0
Winkelwagen
€ 0,00

Verzendkosten NL € 2,95 / BE € 7,50

180 behangcollecties én stofstalen!

Winkel di tot met zo open!

Behang /

Rebel Walls Behang Koopt U Hier

Rebel Walls Behang CollectieRebel Walls behang staat voor bijzonder behang. En is vanzelfsprekend bij Luxury By Nature te bestellen. Want met Rebel Walls kun je je eigen behang op maat maken. Kies uit een behang dessin uit de grote collectie. Vul de maten van de muur in (en tel er 10 centimeter bij op bij de breedte én hoogte) en zie direct hoe het er uit ziet. 

 

Rebel Walls Paneel Behang Op Maat GemaaktRebel Walls paneel behang wordt speciaal op maat gemaakt. Daarom kun je dus precies op maat bestellen. Wel adviseren we altijd om 10 centimeter bij de hoogte én bij de breedte op te tellen. Die speling heb je nodig omdat muren soms ietsje kunnen afwijken, en dan is het fijn als alles beplakt is. Daarnaast heb je een klein beetje extra ruimte nodig aan de boven- en zijkant om met een scherp mesje af te kunnen snijden. Op die manier staat je behang er straks mooi strak op!

tip:

  • Muren kleiner of gelijk aan 5 meter: tel 10 cm bij de maat van je mural op voor de breedte én de hoogte
  • Muren groter dan 5 meter: tel 20 cm op bij de hoogte en de breedte van je muur
  • Heb je een mooi oud pand of een monument, hou dan 20 cm extra aan voor de hoogte en de breedte

De breedte van de murals van Rebel Walls worden dus op maat gemaakt. De breedte van de panelen (behangbanen) is altijd 45 cm. Het behang wordt digitaal geprint, op hoogwaardige kwaliteit. Het materiaal is non-woven vliesbehang, wat een mooie matte uitstraling geeft. 

 

Rebel Walls Behangpapier: Diverse Thema'sRebel Walls behangpapier is zo populair omdat het murals maakt die zijn verdeeld in diverse thema's. Zo kun je kiezen voor het thema Hobby, Kinderen, Landkaarten, Patronen, Oppervlakken, Typografie, Bloemen, Natuur en Stad. Dat maakt het allemaal zéér overzichtelijk en gemakkelijk. 

 

Wist je trouwens dat Rebel Walls behangpapier wereldwijd gratis wordt opgestuurd? Daarmee kun je dus in Nederland Rebel Walls bestellen, maar dit mooie behang ook laten bezorgen in België. 

 
 

Rebel Walls Behang KopenRebel Walls behang kunt u hier online kopen. Via de website van Rebel Walls kunt u het behang eenvoudig bestellen, waarna het voor u gemaakt wordt en gratis opgestuurd. Liever bij ons in onze behangwinkel te Amsterdam Ijburg bestellen? Ook dat kan natuurlijk. Wij zijn Rebel Walls dealer en helpen u natuurlijk graag. In onze behangwinkel Amsterdam hebben we bovendien het behangboek met de meest verkochte Rebel Wall dessins. We laten u graag kennismaken met deze collectie. Achtergrondinformatie Rebel Walls behangpapier

 

Rebel Walls is opgericht in 2012 door de eigenaren Christofer en Irene Gimmersta. Maar, dit "behang" liefdesverhaal is al eerder gestart, namelijk in 1924. Dit was het jaar dat de grootvader van Christofer werd aangenomen als manusje van alles in een behangwinkel in Borås. Hij heeft zich later opgewerkt tot aan de top van het bedrijf en heeft het bedrijf, samen met zijn schoonzoon, gekocht.

 

De nieuwe generatie, Christofer, en Irene, hebben elkaar, in 1995, ontmoet op de middelbare school. Nadat zij waren afgestudeerd zijn ze gaan werken bij een traditionele behangfabriek in Nässjö. De geur van vers geprint behang heeft hen onvoorwaardelijk verliefd laten worden op het totale proces. Zij leerden snel en raakten geïnteresseerd in de nieuwste behangtechnieken. Digitaal printen stond nog in de kinderschoenen toen het koppel er voor kozen om het uit te proberen. En, zoals je waarschijnlijk kan raden, werden zij hier ook verliefd op. Rebel Walls is hun tweede behang bedrijf dat deze specifieke print technieken gebruikt en hier te koop is.

 

Een Rebel zijn is geen doel maar een must. Wanneer je iets graag wilt dat nog niet bestaat dan creëer je het zelf. Wij houden van het produceren van behang en geloven in de ervaring van het ontwerp tot aan het behang aan de muur. Daarom hebben wij ervoor gekozen om het hele proces van het ontwerp tot productie en levering van jouw unieke mural zelf te beheersen.

 
Rebel Walls behangpapier denkt "Out of the Box", vanaf het eerste idee tot de sociale verantwoordelijkheid. Wij geven jou de mogelijkheden om jouw omgeving naar je eigen hand te zetten. Voor elk uniek gemaakte mural doneert Rebel Walls geld aan Habitat for Humanity om mensen te helpen hun eigen huis te bouwen.

 

 

 

Rebel Walls Behang Met Je Eigen Foto of Logo BehangDoor samen te werken met de Rebel Walls designstudio kunnen we ook eigen foto's, logo's et cetera in het behang verwerken. Neem vrijblijvend contact met onze behangwinkel op voor de mogelijkheden. 

Rebels walls behang collectie

Rebel Walls Behang is hier online verkrijgbaar. 


Beoordelingen

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman van Luxury By Nature te Amsterdam. Ik ben interieurontwerper en bezoek voor mijn werk veel internationale beurzen.

Van al het moois dat ik tegenkom stel ik met grote zorg een bijzondere collectie luxe woonaccessoires, lampen en exclusieve meubelen samen. Deze collectie is zowel te bewonderen in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg als in onze online shop.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor luxe behang en mooie interieur stoffen. En staat er in onze meubelwinkel altijd iemand voor u klaar met de nodige ervaring om u te adviseren of een interieurontwerp te maken. Samen creëren we een totaalplaatje en denken wij mee over de te gebruiken materialen, kleuren en luxe meubelen voor een mooi passend geheel. Ziet u wat moois maar wilt u het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze interieurwinkel te Amsterdam IJburg. 

Vriendelijke groet,Contact

Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

Adres:
IJburglaan 1393
1087 KH AMSTERDAM

Openingstijden

Dinsdag: 10 - 18 uur
Woensdag: 10 - 18 uur
Donderdag: 10 - 18 uur
Vrijdag: 10- 18 uur
Zaterdag: 10 - 18 uur
Zondag: 12 - 17 uur

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Copyright 2017 - Luxury By Nature

TIP:
Bestel op tijd uw behang en stoffen.
Want veel behang- en stoffenmerken zijn gesloten met de feestdagen. 

Bestellingen geplaatst na 18 december worden waarschijnlijk pas in het nieuwe jaar geleverd.

Fijne feestdagen!

Team Luxury By Nature