0
Winkelwagen
€ 0,00

Verzendkosten NL € 2,95 / BE € 7,50

180 behangcollecties én stofstalen!

Winkel wo, do, vr, za én zo open!

Behang /

Mariska Meijers

Designer Behang Mariska Meijers AMSTERDAM


Hebt u de kleurrijke en eclectische collectie van Mariska Meijers al ontdekt? Naast kussens, dienbladen en tafels is er ook ... het designer behang Mariska Meijers AMSTERDAM!

Bestel hier eenvoudig online, of kom langs in onze behangwinkel. We helpen u graag!


Weergave:
 


Bezig met laden...

Mariska Meijers AMSTERDAM Behangpapier Collectie


De veelzijdige ontwerper Mariska Meijers komt uit Amsterdam staat bekend om haar vrolijke en kleurrijke patronen. Naast kussens, dienbladen en tafels maakt ook behang een belangrijk deel uit van de collectie. In totaal zijn er vijf verschillende dessins. 

Het behangpapier Bold Cubism bestaat uit een caleidoscopisch patroon van driehoekjes, die in een groter geheel nog meer patronen onthult. Dit patroon is er in 8 verschillende kleurstellingen: beige, blauw, bruin, groen, grijs, mosterd geel, roze en rood. 

Het behang Degrade is een prachtig streepbehang met enorme grote strepen, die in elkaar vervagen. Leverbaar in de kleurcombinaties zwart-wit, blauw-wit, groen-wit, geel-wit, roze-wit en turquoise-wit. 

Het patroon In Bloom bestaat uit grote gekleurde vasen met hierin witte magnolia takken. Op de achtergrond speelt nog een vrolijk rank tak- en bladmotief. Het behang In Bloom is er in de kleuren beige, zwart, blauw, groen en paars. 

Een ander typisch Mariska Meijers behang patroon is de Ikat. In totaal zijn er twee verschillende Ikats in de collectie. Zo zijn er het paneelbehang (!) Coco Ikat Turquoise en Coco Ikat Black, die in 3 rollen komen en samen een paneel en patroon vormen. En de Painted Ikat. Deze laatste is er in de kleuren zwart, blauw, grijs, mosterd geel, pale, roze en turquoise.

Het behang Jungle Fever is er in drie verschillende kleurcombinaties met neon invloeden. Het is het meest abstracte van alle patronen. (En ook het meest heftig!)

Als laatste in de serie van vrolijke eclectische kleuren is er nog het streepbehang Painted Stripes. Deze is er in in totaal zes kleurcombinaties: blauw-groen, grijs, licht blauw, paars-roze, paars en mosterd geel.

Om balans in het interieur aan te brengen bestaat de collectie ook uit een aantal naturel behangen, die qua kleur perfect aansluiten op de ecltectische patronen. Daarbij zijn er twee varianten. Een versie effen behang met een lichte structuur (reliëf) en een serie zo zacht als zijde.  
 

Mariska Meijer Dealer

In onze winkel vindt u zowel behang als kussens, dienbladen en tafeltjes met de ontwerpen van deze succesvolle Amsterdamse designer. Het is slechts een klein deel. Want als Mariska Meijers dealer kunnen wij de gehele collectie voor u bestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.  

De website van deze veelzijdige vrouw vindt u hier


Beoordelingen

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman van Luxury By Nature te Amsterdam. Ik ben interieurontwerper en bezoek voor mijn werk veel internationale beurzen.

Van al het moois dat ik tegenkom stel ik met grote zorg een bijzondere collectie luxe woonaccessoires, lampen en exclusieve meubelen samen. Deze collectie is zowel te bewonderen in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg als in onze online shop.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor luxe behang en mooie interieur stoffen. En staat er in onze meubelwinkel altijd iemand voor u klaar met de nodige ervaring om u te adviseren of een interieurontwerp te maken. Samen creëren we een totaalplaatje en denken wij mee over de te gebruiken materialen, kleuren en luxe meubelen voor een mooi passend geheel. Ziet u wat moois maar wilt u het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze interieurwinkel te Amsterdam IJburg. 

Vriendelijke groet,Contact

Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

Adres:
IJburglaan 1393
1087 KH AMSTERDAM

Openingstijden

Woensdag: 10 - 18 uur
Donderdag: 10 - 18 uur
Vrijdag: 10- 18 uur
Zaterdag: 10 - 18 uur
Zondag: 12 - 17 uur

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Copyright 2017 - Luxury By Nature
Nieuw toegevoegd aan ons assortiment:

Fornasetti behang 2018