0
Winkelwagen
€ 0,00

Winkel di t/m zaterdag geopend

Bestel Little Greene verf online

Ook voor interieurprojecten

Behang / ARTE Behang /

ARTE Denim Behang J&V 131

ARTE-Denim-Behang-J&V-131

ARTE Denim Behang J&V 131


ARTE Denim Behang J&V 131 collectie combineert fashion met interieur. Een serie geweldig mooie behangpatronen met de structuur van canvas (denim) als uitgangspunt.

De collectie J&V 131 Denim wordt in Italië gemaakt, door J&V (Jannelli & Volpi). Het land van Diesel, Dolce & Gabbana en Armani/Casa! En dankzij ARTE kunt u deze bijzondere denim behang collectie hier ook in Nederland en België bestellen.Weergave:
 


Bezig met laden...

...


 

Dessins ARTE Denim Behang J&V 131 Collectie

Het ARTE Denim J&V 131 Behang staat bol van de grafische prints en vraagt er gewoon om om aangeraakt te worden. Zeker wanneer je kijkt naar de prachtige denim / canvas structuur van dit sterke vinylbehang. Kleuren variëren van ecru en beige, naar rood, grijs, blauw en groen.  

De volgende dessins maken deel uit van ARTE Denim Behang J&V 131 Collectie:
 

Behang ARTE Oceano


Het behang ARTE Oceano heeft zowel horizontale als verticale kleuren. Een paneel behang bestaande uit 2 rollen. In totaal 136 cm breed (68 cm + 68 cm) x 3 meter hoog. Verkrijgbaar in 3 kleurstellingen. Prijs is per paneel van 136 cm x 300 cm.
 

Behang ARTE Horizon


Het behang ARTE Horizon heeft een impressionistisch patroon van - in fresco opgezette - horizontale lijnen in verschillende kleurstellingen. Het is extra breed (2 rollen van 68 cm = 1,36 meter breed) en 3 meter hoog. Verkrijgbaar in 3 verschillende versies. 
 

Behang ARTE Unito Otremare


Het behang ARTE Unito Otremare is het effen, aanvullende behang op de Otremare. Mooi op zichzelf, of in combinatie met het het patchwork behangpapier. Verkrijgbaar in 14 matching colors.  
 

Behang ARTE Otremare


Behang ARTE Otremare heeft een sleets dessin van in elkaar geschikte kalim tapijt. Een patchwork patroon met verwassen bloemen. En het bijzondere is de structuur van het behang Otremare voelt ook zo. Verkrijgbaar in 6 verschillende kleurstellingen.  
 

Behang ARTE Riga Denim

Het behant ARTE Riga Denim heeft een sleets streep patroon zoals jeans stof dat kan hebben. Verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren.

Behang ARTE Rosone

Het vinyl behang ARTE Rosone Denim heeft een prachtig grafisch patroon van raderen uit een uurwerk, als in een klok of horloge. Verkrijgbaar in 4 verschillende kleurstellingen. 

Behang ARTE Giverny

Van alle dessins in deze collectie is het behang Arte Giverny het meest neutraal. Waarmee het zich perfect leent om te combineren met een van de andere behangpatronen. Niet dat Giverny saai is! Het heeft nog steeds die bijzondere verfijnde geweven structuur van canvas. En ook een washing zoals we die van jeans gewend zijn. Alleen wat minder uitgesproken!

ARTE Denim Behang J&V 131 collectie is hier verkrijgbaar.


Copyright 2017 - Luxury By Nature