0
Winkelwagen
€ 0,00

Afhalen Bestellingen Kan Op Afspraak

Bestel Little Greene Verf Online

Mooiste collectie behang en stoffen

Behang / ARTE Behang /

ARTE Mirage Behang

ARTE-Mirage-Behang

ARTE Mirage Behang


ARTE Mirage Behang ontdekt u bij ons online en in de winkel. De inspiratie voor de collectie behang ARTE Mirage is de moiré, een unieke stof die door een bijzondere manier van persen een golvende spiegeling bevat. Dit moiré-effect ontstaat wanneer verschillende sets lijnen over elkaar heen worden geperst onder een verschillende hoek.

ARTE imiteert deze stof in haar collectie muurbekleding Mirage, met hypnotiserende effecten tot gevolg! Een lust voor het oog.

De collectie bestaat uit vier dessins die in verschillende kleurenpaletten leverbaar zijn.Weergave:
 


Bezig met laden...

...

 

Dessins Behangpapier ARTE Mirage


De dessins Labyrinth, Illusion, Foliage en Triangle maken deel uit van de collectie behangpapier ARTE Mirage. 

De term Mirage is Engels voor 'luchtspiegeling'. Een natuurlijk fenomeen dat ontstaat aan zee of in de woestijn, waarbij het licht wordt gebogen door lagen van warme en koude lucht. Waardoor het lijkt of er een plas water ligt. 

De collectie behang ARTE Mirage speelt ook met de reflectie van licht en met de positie van waar men staat. 

Heel soms, in zeer warme gebieden, kunnen we getuige zijn van een uniek natuurlijk fenomeen: de mirage, een spiegelend oppervlak dat alles wegheeft van een plas water. Maar niets is minder waar, meer dan een optische illusie is het immers niet. Of... toch? Arte behangpapier creëert Mirage: een unieke, zachte muurbekleding en een echte blikvanger in huis.De term moiré-effect komt van het Franse moiré, waarmee textiel met een waterachtige look wordt bedoeld. Dat effect zie je als geen ander in de spie - gelende structuur van de muurbekleding Illusion. Laat je hypnotiseren door de glinsterende kleuren en het betoveren - de, golvende patroon.
 

ARTE Foliage Behangpapier


Think out of the box: een geweven kleed vinden we voortaan niet meer uitsluitend op de vloer. Mocht je het tegen de muur kleven, het zou eruit zien als Foliage. Dansend tegen de wanden, met een patroon dat sprankelt bij wisselende lichtinval.
Foliage uit de collectie Mirage van Arte, in 6 kleurvariaties verkrijgbaar.


Ferme ruiten wisselen elkaar af en vloeien moeiteloos over in craquelé gouden vlakken. Een grafisch patroon ontstaat en geeft de ruimte in huis een artistieke toets.
Triangle is muurbekleding met een soft touch en glans van de zijdeach - tige basis.
ARTE Triangle behangpapier uit de collectie Mirage, in 6 kleurvariaties verkrijgbaar. 
 

ARTE Labyrinth Behangpapier: Grafisch! 


De term eyecatcher is bedacht voor deze muurbekleding. Eenmaal gevangen, is het bijzonder moeilijk je blik nog los te maken van de opvallende grafische print van Labyrinth – de achterliggende moiréstructuur zorgt voor een verzachtend effect.

ARTE Labyrinth behangpapier uit de collectie Arte Mirage collectie, in 3 kleurvariaties verkrijgbaar.

 

ARTE mirage behang collectie ontdekt u bij ons online en in de winkel.


Copyright 2017 - Luxury By Nature