0
Winkelwagen
€ 0,00

Afhalen Bestellingen Kan Op Afspraak

Bestel Little Greene Verf Online

Mooiste collectie behang en stoffen

Behang / ARTE Behang /

ARTE Alchemy Behang

ARTE-Alchemy-Behang

ARTE Alchemy Behang Collectie 


De ARTE Alchemy behang papier collectie omvat abstracte patronen in prachtige kleuren en metallic finishes. Als ook in patronen die terug naar vroeger grijpen. 

Alchemy staat voor de kunst of wetenschap om, door middel van geheime chemische bewerkingen, onedele metalen in edele te veranderen. Deze 'wetenschap' heeft ontelbare mensen bezig gehouden. Weergave:
 


Bezig met laden...

...


 

Tover je muren om tot edelmetaalAlchemie, de mystieke wetenschap waarbij wetenschappers poogden lood om te zetten naar goud of - nog onwaarschijnlijker - het eeuwige leven probeerden te realiseren. Het blijft fascineren; zou het dan misschien toch mogelijk zijn? Arte komt in ieder geval in de buurt: met de ARTE Alchemy behang papier collectie verander je 'gewone' muren in edele, subtiel glanzende wanden!

Het is een traditie die stamt uit de middeleeuwen: de wetenschap gebruiken om natuurlijke en chemische processen sterk te versnellen of zelfs te veranderen. Makkelijker gezegd dan gedaan, want tot op vandaag zijn er nog steeds geen elixers der onsterfelijkheid te vinden in de apotheek en veranderen we een baksteen niet zomaar in een kostbare klomp goud. Arte speelt daarentegen wel in op deze eeuwigdurende experimenten en creëert de unieke muurbekleding Alchemy.
De collectie bestaat uit vier prints die in verschillende kleurenpaletten leverbaar zijn.

 

CobaltARTE Behang Cobalt tovert uw muren om tot glanzend, geaderd metaal met de speciale, geplisseerde muurbekleding. De metallic glans en het plissé effect geven deze muurbekleding haar luxueuze uitstraling.

 

MagnusBehangpapier Magnus heeft een ingenieus reliëfpatroon, en vormt een intelligent dessin dankzij de kleurschakeringen die variëren afhankelijk van de lichtinval. Het resultaat? Een subtiel glanzende muurafwerking met verrassende effecten in huis.

 

MercuryHet oxidatieproces van metalen levert fascinerende en steeds variërende kleuren en patronen op. De natuurlijke tekening inspireerde al vele kunstenaars en ontwerpers die de controle aan het materiaal over durfden te laten. Arte houdt met het dessin Mercury deze keer de touwtjes graag in handen en bootst dit effect na in grote vlakken met een metallic glans.

 

VoltEen klassieke print in een moderne uitvoering, dat is het dessin Volt. De damast-achtige tekening geeft deze muurbekleding een klassieke toets, de metallic glans zorgt voor de hedendaagse uitstraling.
Dessins Behang ARTE Alchemy
Dessins die deel uitmaken van de collectie behang ARTE Alchemy zijn Cobalt, Volt, Magnus en Mercury.


ARTE Alchemy behang collectie vindt u hier. 


Copyright 2017 - Luxury By Nature