0
Winkelwagen
€ 0,00

Mooiste collectie behang en stoffen

Bestel Little Greene Verf Online

2 échte winkels! Kom langs!

Zimmer + Rohde Stoffen Collectie


De interieurstoffen collectie van Zimmer + Rohde zijn van hoge kwaliteit en tijdloos te nomen. Het van oorsprong Duitse bedrijf vierde in 2010 haar 111 jarige bestaan. Dit bewijst dat kwaliteit, innovatie en mooi ontwerp zo belangrijk blijven als altijd. 

Zimmer + Rohde is een van de toonaangevende textielfabrikanten in Europa en verkopen stoffen in meer dan 50 landen. De naam Zimmer + Rohde staat voor moderne textiel van hoge kwaliteit en tijdloos. Internationale interior designers en stylisten werken dan ook graag met deze stoffen. 

Creatief en een drang om te blijven ontdekken is een perfecte omschrijving hoe nieuwe collecties tot leven komen. Altijd op zoek naar de beste materialen en de ideale uitvoering; daarom werken zij voortdurend samen met de beste weverijen over de hele wereld. 
 

Stoffenstalen in onze winkel

De stoffencollectie van Zimmer + Rohde is zeer uiteenlopend. Dit stoffenhuis heeft stof in huis geschikt voor het maken van gordijn- en meubelstoffen, waarmee u banken en stoelen prachtig laat bekleden. 

Kom naar onze woonwinkel, waar we u als officiële Zimmer en Rohde dealer met veel plezier de collectie tonen. In onze winkel is een zeer uitgebreide stoffencollectie te bewonderen, bekijk de stalenboeken zodat u de stof in het echt kunt zien een aanraken. 
 
Via de mail geven wij geen offertes af, uitsluitend in de winkel te bekijken en bestellen. Wij zien uw graag in onze woonwinkel te IJburg. 
Copyright 2017 - Luxury By Nature