0
Winkelwagen
€ 0,00

Verzendkosten NL € 2,95 / BE € 7,50

180 behangcollecties én stofstalen!

Winkel di tot met zo open!

Photo

 

Kerstborrel Met Carel Kraayenhof 


Wat was het een bijzonder leuk jaar! We hebben elkaar mogen inspireren met waanzinnige projecten en prachtige producten. Daarom nodigen wij u voor zondag 16 december van harte uit om in de winkel met elkaar te proosten en het jaar in stijl af te sluiten.

Wij zijn namelijk extra trots. Want als speciaal cadeau zal bandoneonspeler Carel Kraayenhof tijdens de kerstborrel diverse nummers uit zijn oeuvre voor u ten gehore brengen! Voor hem was het overigens ook een bijzonder jaar. Hij heeft namelijk een Edison gewonnen én vierde in 2018 zowel zijn jubileum als afscheid met 30 jaar Carel Kraayenhof Ensemble. Een solist in orkesten van wereldformaat! 
 

Carel Kraayenhof te gast bij Luxury By Nature


Als kers op de taart heeft de winkel een make-over gekregen. We zijn helemaal klaar voor het feestseizoen. Veel nieuwe producten zijn toegevoegd aan ons assortiment. Van nieuwe behang- en stoffencollecties tot sfeervolle waxinelichthouders, nieuwe meubelen en prachtige sierkussens; inspiratie ten top!

We kunnen de gehele middag - onder het genot van een hapje en drankje - genieten van componist en bandoneonspeler Carel Kraayenhof, de man die in 2002 in één klap beroemd werd door zijn vertolking van Adiós Nonino van Astor Piazzolla tijdens de inzegening van het huwelijk van Willem-Alexander en Máxima. Carel Kraayenhof behoort in zijn vak tot de absolute wereldtop en staat bekend om zijn passie voor bandoneon en tango. Wij voelen ons vereerd dat hij diverse nummers zal spelen op zondag 16 december. 
 
...
 Carel Kraayenhof live bij ons in de winkel

Uw interieur al klaar voor de feestdagen?


Buiten is het nat en grijs, het wordt steeds vroeger donker en de nachten worden kouder. Met andere woorden: de winter staat voor de deur. De winter is onlosmakelijk verbonden met de feestdagen, een periode waar wij volop van genieten. Rondom de feestdagen kunt u namelijk uitpakken. Voeg meer sfeer toe en maak uw interieur klaar voor de feestdagen. Wij verwelkomen u zondag 16 december in onze winkel te Amsterdam IJburg. Een plek waar interieur, kleur, warmte, licht en geur samenkomen; alles om uw zintuigen optimaal te prikkelen. Daarnaast zijn prachtige items van designlabel Tom Dixon toegevoegd aan ons assortiment evenals unieke stukken van Hamilton Conte

 

Vinx Hollands Glorie

Op veler verzoek zijn Ingeborg Vink en Fernando Guerra van juwelenatelier Vinx Hollands Glorie tijdens het kerstevent zondag 16 december ook aanwezig. Hun prachtige sierradenlijn vervaardigen ze hier op Amsterdam IJburg. En speciaal voor dit event nemen ze exclusieve ontwerpen mee. 
Een perfect geschenk voor de feestdagen.
 

Luxury By Nature Giftshop XMAS

Ook als u op zoek bent naar kerstcadeaus kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om een heerlijke geurkaars, een unieke waxinelichthouder of luxe woonaccessoires. Bij Luxury By Nature bent u aan het juiste adres voor een leuk en bijzonder cadeau. Kom naar de winkel of bekijk een aantal leuke cadeaus in onze Luxury By Nature Giftshop XMAS.

Keuzestress? Geef dan een cadeaukaart zodat diegene zelf iets kan uitkiezen in de winkel!

 
Photo

Beoordelingen

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman van Luxury By Nature te Amsterdam. Ik ben interieurontwerper en bezoek voor mijn werk veel internationale beurzen.

Van al het moois dat ik tegenkom stel ik met grote zorg een bijzondere collectie luxe woonaccessoires, lampen en exclusieve meubelen samen. Deze collectie is zowel te bewonderen in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg als in onze online shop.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor luxe behang en mooie interieur stoffen. En staat er in onze meubelwinkel altijd iemand voor u klaar met de nodige ervaring om u te adviseren of een interieurontwerp te maken. Samen creëren we een totaalplaatje en denken wij mee over de te gebruiken materialen, kleuren en luxe meubelen voor een mooi passend geheel. Ziet u wat moois maar wilt u het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze interieurwinkel te Amsterdam IJburg. 

Vriendelijke groet,Contact

Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

Adres:
IJburglaan 1393
1087 KH AMSTERDAM

Openingstijden

Dinsdag: 10 - 18 uur
Woensdag: 10 - 18 uur
Donderdag: 10 - 18 uur
Vrijdag: 10- 18 uur
Zaterdag: 10 - 18 uur
Zondag: 12 - 17 uur

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Copyright 2017 - Luxury By Nature