0
Winkelwagen
€ 0,00

Bezoek onze winkel

Behang gratis verstuurd

Ook voor interieurprojecten

Home Deco / Interieurparfum /

Geurdiffusers

Luxe Geurdiffusers en GeurstokjesDe luxe geurdiffusers en geurstokjes van zowel Cire Trudon, Max Benjamin, Ilum en ETRO geven een heerlijke geur af, die zijn afgestemd op uw smaak en interieur.Weergave:
 


Bezig met laden...
Ladenac Urban Senses Diffuser Gold Pink- Rose De Nuit 500 ml
De luxe geurkaars van Ladenac heeft een heerlijke ori├źntaalse geur en wordt gepresenteerd in een luxe doos. Ideaal om cadeau te geven of jezelf mee te...
Ladenac Urban Senses Diffuser Silver- Bois├ęe Chic 500 ml
De luxe geurdiffuser van Ladenac heeft een heerlijke oosterse geur en wordt gepresenteerd in een luxe doos. Ideaal om cadeau te geven of jezelf mee te...
Ladenac Urban Senses Diffuser Gold Pink- Fleurs de Fruit 500 ml
De luxe geurdiffuser van Ladenac is geïnspireerd op de Afrikaanse steden Kaapstad en Monbasa. Plaats deze geurdiffuser in uw huis en laat u veroveren door...
Ladenac Urban Senses Diffuser Gold Pink - Fleurs de Fruit 180 ml
De luxe geurdiffuser van Ladenac is geïnspireerd op de Afrikaanse steden Kaapstad en Monbasa. Plaats deze geurdiffuser in uw huis en laat u veroveren door...
Ladenac Urban Senses Diffuser Silver- Aromatic Lounge 500 ml
De luxe geurdiffuser van Ladenac heeft een heerlijke ori├źntaalse geur en wordt gepresenteerd in een luxe doos. Ideaal om cadeau te geven of jezelf mee te...
Ladenac Urban Senses Diffuser Gold Pink - Eau de Cypress 180 ml
De luxe geurdiffuser van Ladenac heeft een heerlijke geur en wordt gepresenteerd in een luxe doos. Ideaal om cadeau te geven of jezelf mee te verwennen.
Ladenac Urban Senses Diffuser Gold Pink - Eau de Cypress 500 ml
De luxe geurdiffuser van Ladenac heeft een heerlijke geur en wordt gepresenteerd in een luxe doos. Ideaal om cadeau te geven of jezelf mee te verwennen.
ETRO Galatea Refill 500 ml
ETRO Galatea Refill 500 ml vindt u bij ons online en in de winkel. De diffuser verspreidt een heerlijke geur en is prachtig om te zien.
ETRO Eos Refill 500 ml
ETRO Eos Refill 500 ml vindt u bij ons online en in de winkel. De diffuser verspreidt een heerlijke geur en is prachtig om te zien.
ETRO Demetra Refill 500 ml
ETRO Demetra Refill 500 ml vindt u bij ons online en in de winkel. De diffuser verspreidt een heerlijke geur en is prachtig om te zien.
ETRO Afrodite Refill 500 ml
ETRO Afrodite Refill 500 ml vindt u bij ons online en in de winkel. De diffuser verspreidt een heerlijke geur en is prachtig om te zien.
Trudon Odalisque Geurdiffuser 350 ml
Deze Trudon Odalisque Geurdiffuser heeft een perfecte blend van oranjebloesem, citrus en vanille.
Trudon Ernesto Geurdiffuser 350 ml
Trudon Ernesto Geurdiffuser, met de geliefde warme Ernesto geur, gecre├źerd door parfumeurs van wereldklasse.
ETRO Diffuser Galatea 500 ml
ETRO Diffuser Galatea 500 ml vindt u bij ons online en in de winkel. De diffuser verspreidt een heerlijke geur en is prachtig om te zien.
ETRO Diffuser Eos 500 ml
ETRO Diffuser Eos 500 ml vindt u bij ons online en in de winkel. De diffuser verspreidt een heerlijke geur en is prachtig om te zien.
ETRO Diffuser Demetra 500 ml
ETRO Diffuser Demetra 500 ml vindt u bij ons online en in de winkel. De diffuser verspreidt een heerlijke geur en is prachtig om te zien.
ETRO Diffuser Afrodite 500 ml
ETRO Diffuser Afrodite 500 ml vindt u bij ons online en in de winkel. De diffuser verspreidt een heerlijke geur en is prachtig om te zien.


Max Benjamin geurdiffusers

De luxe geurdiffusers van Max Benjamin komen in een mooie porseleinen houder met designs geïnspireerd op de Ierse afkomst van de ontwerpers. De producten geven een heerlijke geur af en zijn daarnaast ook nog eens prachtig om te zien, een sfeermaker in uw interieur.

 

Heerlijke huisparfums


Creëer een persoonlijke sfeer in huis met onze collectie bijzondere huisparfums van Max Benjamin en Ilum. Huisparfums samengesteld op basis van natuurlijke ingrediënten. Zowel verkrijgbaar in geurkaars, als in geurstokjes. 

 

Interieurparfum op natuurlijke basis

Zowel de luxe producten van Max Benjamin als Ilum worden gemaakt op basis van heerlijk geurende natuurlijke ingrediënten, olieën en was. Daarnaast is het glas van Max Benjamin mondgeblazen en zijn de geuren en diffusers van Ilum geplaatst in een luxe porseleinen houder. U zult begrijpen hoe bijzonder dat is. Het parfumgehalte ten opzichte van 'gewone' geurkaarsen en stokjes zijn zeer hoog. De verpakking van Cire Trudon is eveneens een feestje. Zoals we van deze Engelse ontwerper gewend zijn. 


Interieurparfum kopen zowel in de winkel als online


Interieurparfum van Max Benjamin, Cire Trudon, ETRO en Ilum is hier online te bestellen en verkrijgbaar in onze winkel.

Twijfelt u over een geur? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag.

Luxe Geurdiffusers en Geurstokjes vindt u in onze winkel. 


Copyright 2017 - Luxury By Nature