0
Winkelwagen
€ 0,00

Afhalen Bestellingen Kan Op Afspraak

Bestel Little Greene Verf Online

Mooiste collectie behang en stoffen

Interieur / Luxe Beddengoed /

Celso de Lemos Beddengoed

Celso de Lemos Beddengoed


Wij kijken ernaar uit om u kennis te laten maken met een nieuwe luxe collectie: Celso de Lemos beddengoed. Zo prachtig ontworpen en perfect gecoördineerd, het exclusieve beddengoed is gemaakt in het centrum van Portugal met aandacht voor het detail, in combinatie met vakmanschap en de mooiste garens. Met aandacht voor detail wordt het garen van Celso de Lemos beddengoed rechtstreeks uit Egypte verkregen en wordt al het textiel in eigen huis geweven. Het beddengoed en de lakens van Celso de Lemos zijn prachtig en de dessins weerspiegelen een luxe lifestyle. De kleuren variëren van neutrale kleuren tot prachtige intense kleuren en dessins. Het beddengoed verkopen wij niet online omdat er ontzettend veel keuzemogelijkheden zijn. Kom daarom naar de winkel.
 

...


Celso De Lemos Bed Linen


Luxe Katoen
Geweven uit de beste grondstoffen die beschikbaar zijn, heeft Celso de Lemos linnen van ongeëvenaarde kwaliteit geproduceerd die luxe en comfort ademen. Ze gebruiken katoen met lange, soepele vezels, waardoor het soepeler is en het beddengoed gemakkelijk in onderhoud is en ontzettend zacht aanvoelt.

Luxe Linnen
De Duolino collectie van Celso de Lemos, is een natuurlijke vezel gewonnen uit de vlasplant en geeft een fris gevoel met een zijdeachtige glans. Door de structuur kan linnen water opnemen, dit maakt linnen tot een ideaal weefsel voor nauw contact met de huid, vooral in warmere klimaten en in de zomermaanden.

Luxe Zijden
Luxe zijden beddengoed is zacht, sterk en absorberend. Deze natuurlijke vezel helpt de lichaamstemperatuur te handhaven, waardoor het in de winter geschikt is voor isolatie en in de zomermaanden voor verkoeling zorgt. Celso de Lemos-zijde garandeert de hoogste kwaliteit en is exclusief geweven op Portugese bodem.

Luxe Kasjmier 
In verschillende dekens en spreien van Celse de Lemos vindt u kasjmier, een kostbare vezel met buitengewone eigenschappen. Exclusief verkregen van de vacht van de Hyrcus-geit, afkomstig uit de bergachtige regio's van Azië. Kasjmier heeft een extreem hoge capaciteit voor thermische isolatie in zowel koude als warme klimaten. Celso de Lemos houdt zich uitsluitend bezig met de beste grondstoffen, waarmee ze de beste kasjmierstof maken die vandaag de dag beschikbaar is. Sterk bekroond vanwege de beperkte hoeveelheid die elk jaar wordt geproduceerd!

Celso de Lemos Beddengoed ontdekt u bij ons in de winkel.


Copyright 2017 - Luxury By Nature