0
Winkelwagen
€ 0,00

Verzendkosten NL € 2,95 / BE € 7,50

180 behangcollecties én stofstalen!

Winkel wo, do, vr, za én zo open!

Wonen / Beddengoed /

Bedtextiel - Dekbedovertrekken

Luxe Bedtextiel: ook voor maatwerk


Bij Luxury By Nature kunt u terecht voor uw eigen bedtextiel en dekbedovertrekken. Afgestemd op uw wensen, zoals u het hebben wilt. Zo is het mogelijk om uw familiewapen, monogram of logo in uw lakens, kussens of dekbedovertrek te laten borduren. Ook is maatwerk mogelijk, wanneer het gaat om dekbedden, kussens, dekbedovertrekken, spreien, sierkussens, hoeslakens, moltons en servetten. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Neem vrijblijvend contact met ons op. Of neem alvast een kijkje op de website van onderstaande bekende internationale merken van luxe bedtextiel.

U kunt o.a. bij ons terecht voor onderstaande bedtextiel merken: Christian Fischbacher, Slabbinck en SuledoBeoordelingen

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman van Luxury By Nature te Amsterdam. Ik ben interieurontwerper en bezoek voor mijn werk veel internationale beurzen.

Van al het moois dat ik tegenkom stel ik met grote zorg een bijzondere collectie luxe woonaccessoires, lampen en exclusieve meubelen samen. Deze collectie is zowel te bewonderen in onze woonwinkel te Amsterdam Ijburg als in onze online shop.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor luxe behang en mooie interieur stoffen. En staat er in onze meubelwinkel altijd iemand voor u klaar met de nodige ervaring om u te adviseren of een interieurontwerp te maken. Samen creëren we een totaalplaatje en denken wij mee over de te gebruiken materialen, kleuren en luxe meubelen voor een mooi passend geheel. Ziet u wat moois maar wilt u het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze interieurwinkel te Amsterdam IJburg. 

Vriendelijke groet,Contact

Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

Adres:
IJburglaan 1393
1087 KH AMSTERDAM

Openingstijden

Woensdag: 10 - 18 uur
Donderdag: 10 - 18 uur
Vrijdag: 10- 18 uur
Zaterdag: 10 - 18 uur
Zondag: 12 - 17 uur

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Copyright 2017 - Luxury By Nature
Nieuw toegevoegd aan ons assortiment:

Fornasetti behang 2018