Bezig met laden...
Laad meer

Glazen stolpen

Glazen stolpen en tafelvitrinekastjes zijn de uitgelezen manier om uw waardevolle bezittingen een mooi plekje te geven. En dat ondekken steeds meer mensen, want de stolp is helemaal terug van weggeweest. Dit woonaccesoire maakt uw inrichten net iets specialer.

Aanbod

Bij Luxury By Nature hebben we de grootste collectie stolpen en vitrinekastjes van Europa. En vanzelfsprekend uit voorraad leverbaar. Hebt u een glazen stolp of vitrinekastje gezien, maar twijfelt u over de maat? Stel ons uw vraag. We helpen en adviseren u graag welk artikel het meest geschikt is. Daarnaast bent u tijdens openingstijden ook van harte welkom in onze interieurwinkel te Amsterdam, waar u zelf glazen stolpen kunt 'passen'.

Een Glazen Stolp Van Ons Is Mondgeblazen

De stolpen die u bij ons kunt kopen zijn met de mond geblazen. En dus niet machinaal vervaardigd. Dat maakt dat onze stolpen karakter hebben, en mooi rond. Dat is ook een van de redenen dat ook veel musea, architecten en winkels bij ons hun glazen stolp kopen.

De grootste collectie van Glazen Stolpen en vitrinekasten vindt u online bij Luxury By Nature. Bijna alle artikelen uit ons zijn uit voorraad leverbaar! Maak hierboven uw keuze uit een van de categorieën: Glazen Stolpen, Vitrinekasten en Afgestylde Stolpen. Een op maat gemaakte stolp is helaas niet mogelijk. 

Op Zondag Open!

Nu ook iedere zondag open!

Vr    10.00 - 18.00 uur
Za   10.00 - 18.00 uur
Zo   12.00 - 18.00 uur

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Beoordeling

Over Luxury By Nature

Mijn naam is Edwin Huisman, van HUIS Interieurontwerp te  Amsterdam, en ik ben interieurontwerper. Voor mijn werk bezoek ik veel internationale beurzen.


Van al het moois dat ik tegenkom heb ik voor mijn online woonwinkel met de grootste zorg een bijzondere collectie luxe woonaccessoires samengesteld. 

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor behang, stoffen en meubelen.
Ziet u wat moois, maar u wilt het eerst even zien? U bent van harte welkom in onze winkel. 

Hebt u een vraag? Of staat wat u zoekt er niet bij? Neem gerust vrijblijvend contact met me op. 

Vriendelijke groet,


 
Edwin Huisman

Contact

Luxury By Nature.nl

 Telefoon:
+31 (0)20 - 221 35 34

 E-mail: 
 info@luxurybynature.nl

Adres:
 Diemerparklaan 52
 1087 GM AMSTERDAM

Openingstijden
 Vr: 10.00 - 18.00
 Za: 10.00 - 18.00
 Zo: 12.00 - 17.00 

  

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel